Billeje
Sibiu
Oversæt
Rumaenien // Sibiu
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sibiu: Sixt biludlejning online booking

Har du planer om, at din næste bilferie skal gå til brostensbelagte Sibiu i Rumænien med de kønne pastelfarvede huse, så husk at benytte dig af Sixt biludlejningsservice i Sibiu, hvilket gør din rejse rundt i regionen lettere, og masser af spændende seværdigheder venter på dig. Lej en bil på det ønskede Sixt kontor, hvor vi altid står parat med et stort udbud af udlejningsbiler, så det er bare at vælge den kategori, som passer bedst til dine behov.

 
 • Sibiu Lufthavn

  Sixt Billeje
  Soseaua Alba Iulia 73
  550052 Sibiu

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Sibiu/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery and Collection
  . Sibiu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Sibiu

Sibiu er en rigtig gammel by i Transsylvanien, landet hinsiden skovene, som det betyder. I sin tid var byen saksisk og hed Hermannstadt. På Sibiushistoriske museum får man et fintindblik i byens fortid. Gå en tur over Løgnerens Bro, også kaldt Jernbroen. Eftersigende styrter broen sammen, hvis man ikke taler sandt! Den Evangeliske Katedral er bygget over flere hundrede år mellem 1300 og 1520 og er ganske overdådig. Byens største og smukkeste plads er Piata Mara, og her på pladsen finder du habsburgske byggerier fra 1700 og 1800tallet. På pladsen ligger også byens gule barokrådhus, og til højre for rådhuset ligger den rumænsk katolske kirke. I den gamle håndværkerbydel finder du endvidere mange ældre huse og byens gamle bymur.

Af sted ud i Transsylvanien med Sixt

Ved at benytte dig af biludlejning i Sibiu kan du nemt komme ud til andre dele af den smukke provins. Du kan f.eks. besøge to af de mest imponerende byer i Rumænien, nemlig hovedstaden Bukarest eller smukke Brasov. I den sydlige del af Karpaterbjergene finder du endvidere Branslottet. Det blev bygget i perioden 1377 til 1382 og har huset et væld af mægtige personer gennem tiderne. Slottet er placeret 60 meter over byen på en klippe og fungerer næsten som en slags fæstning. Godt nok har Grev Dracula faktisk aldrig boet på slottet, men myten er centreret om dette slot, og det er en turistmagnet uden lige. Med billeje i Sibiu kan du få masser af luft under vingerne, pakket med en række historiske fortællinger.

Billeje i Sibiuer lettilgængeligt med Sixt

Med Sixt biludlejning i Sibiu er du sikret vores altid gode service samt velfungerende biler, hvilket er en rigtig god sikkerhed at have, når du stævner ud i det rumænske landskab. Som ekstraudstyr er der bl.a. autostole til de mindste samt automatgear og GPS navigation til dig som chauffør. Husk, du bestiller ud fra kategorier, ej modeller.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice