Billeje
Salcea
Oversæt
Rumaenien // Salcea
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Salcea: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Salcea er altid klar med fantastiske tilbud på udlejningsbiler til rejsen rundt i Rumænien. Book din udlejningsbil via Sixts hjemmeside, app eller pr.telefon og tag på opdagelse i den nordlige del af landet. Salcea ligger tæt på grænsen til Moldavien mod øst og Ukraine mod nord, og destinationen byder på et hav af spændende seværdigheder. Uanset om du skal på ferie med familien, er på egen hånd eller er på vej rundt med kollegerne, vil du finde interessante aktiviteter i Salcea. En udlejningsbil vil lette din rejse rundt i det nordøstlige område og give mulighed for frit at tage på opdagelse, når det ellers passer ind i dagsprogrammet. Planlæg bilrejsen efter dine ønsker, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Salcea.

 
 • Suceava Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroportul Stefan cel Mare
  727475 Salcea

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Salcea

Med bilnøglerne i hånden er du parat til at sætte dig bag rattet og lade Sixtbilen føre dig til de seværdigheder, du har krydset af på listen. Området omkring Salcea byder på smukke monumenter og bygninger samt masser af naturoplevelser. Foretag f.eks. et stop ved det nærliggende kloster Dragomirna, hvis smukke arkitektur og historie kan imponere enhver, eller udnyt Sixt billeje i Salcea til at besøge den imponerende fæstning Suceava. En udlejningsbil kan også føre dig til det interessante museum Historii Bukowiny i Suceava, hvor du bl.a. kan lære om landets periode med kommunisme, eller du kan sætte kurs mod det ortodokse kloster Sankt John, der blev bygget mellem 1514 og1522, og som er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Med en udlejningsbil fra Sixt i Salcea bestemmer du helt selv tempoet for din rejse og kan tage alle de pauser, der falder dig naturligt.

Personlig service kombineret med favorable priser

Forhåndsbestil bilen ved Sixt Biludlejning i Salcea her og nu og lad os tage hånd om dig på ferien eller forretningsrejsen. Hos Sixt startede vi ud som et familiefirma i Tyskland for mere end 100 år siden, og i dag udlejer vi førsteklasses biler over det meste af verden, heriblandt Salcea. Surf gennem udvalget af kvalitetsbiler, herunder moderne økonomibiler og rummelige stationcars til konkurrencedygtige priser, leveret med en pålidelig service fra Sixtteamet. Book en udlejningsbil fra din foretrukne bilkategori og tilføj gerne ekstraudstyr og ønskede tjenester til Sixt billeje i Salcea, såsom ubegrænset kilometertal eller praktisk GPS navigation, der hjælper med at finde vej under opholdet i det nordlige Rumænien. Takket være Sixts store professionalisme bliver din bilrejse ekstra tryg.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice