Billeje
Oradea
Oversæt
Rumaenien // Oradea
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Oradea: Sixt biludlejning online booking

Går du og drømmer om at besøge Rumæniens Oradea på din næste ferie? Så husk at benytte dig af Sixt biludlejning i Oradea, så du nemt og bekvemt kan komme langt omkring under opholdet. Når du skal vælge din bil, så tænk gerne nøje over, hvad der er vigtigt for dig. Hvis der venter et roadtrip, er det en god idé med masser af plads i bagagerummet. Er du derimod mere interesseret i at tage på kortere dagsture, er en mindre bil måske en mere oplagt mulighed. Tjek gerne mulighederne for Sixt billeje i Oradea allerede i dag.

 
 • Oradea Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aradi út 80
  410223 Oradea

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Oradea

Oradea ligger tæt ved den ungarske grænse og breder sig ud på begge sider af floden Crisu Repede River. Det er en smuk by og et fremragende udgangspunkt for en rundrejse i Rumænien. Byen har gennem historien altid været truet af at blive oversvømmet af floden frem til konstruktionen af de solide diger. Dog var det ironisk nok en brand i 1836, som ødelagde store dele af byen. Genopbygningen af byen er sket udfra en østrigsk arkitektonisk stil, hvorfor facaderne er malet i idylliske lyserøde, blå, grønneog hvide farver. Byen har også en masse smukke barokbygninger samt art nouveau arkitektur, så lej en bil hos Sixt og fornøj øjet på byturen.

Af sted til Sydkapterne i Rumænien

Med billeje i Oradea kan du nemt nå ud til de mange andre seværdigheder i området. Hvad med f.eks. at køre en tur gennem Sydkapterne, hvor du kommer op i 2035 meters højde? Derfra er du ganske tæt på det højeste bjerg i landet, Moldoveanu, på 2544 meters højde. På vejen kan du gøre et holdt i Sibiu, som blev kåret til Europæisk Kulturby i 2007 og udforske byens smukke bygninger i den gamle bydel.

Sådan booker du biludlejning i Oradea

Bliv fri som fuglen og lej en bil hos Sixt. Med billeje i Oradea kommer du nemt og bekvemt rundt til provinsens mange andre faciliteter og kan tage ferien i dit helt eget tempo. Hos Sixt stræber vi altid efter at imødekomme dine ønsker på bedste vis, når du vælger vores biludlejning i Oradea. I dette område kan du vælge mellem kategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4. Vi tilbyder desuden ekstraudstyr, herunderGPS navigation, autostole og automatgear. Så kontakt os meget gerne i dag, så vi kan præsentere dig for alle mulighederne i Rumæniens smukke destination, Oradea.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice