Billeje i Bukarest Centrum/Radisson BLU

 

Mest populære i Bukarest Centrum/Radisson BLU

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bukarest Centrum/Radisson BLU der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Bukarest Centrum/Radisson BLU filial

Adresse

Calea Victoriei 63-81 Radisson Blu Hotel, 010065 Bucuresti, Rumaenien
Mere information

Åbningstider

Man
10:30 - 18:00
Tir - Søn
09:00 - 18:00
Helligdage
09:00 - 18:00

Vores services ved Bukarest Centrum/Radisson BLU

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi byder dig velkommen til Sixt billeje i Bukarest Centrum i dejlige Rumænien. Sixt Biludlejning Bukarest Centrum ligger inde i Radisson Blu Hotel, hvor teamet står klar til at overrække dig bilnøglerne og få dig bag rattet i en af vores komfortable kvalitetsbiler. Hovedstaden Bukarest er landets vigtigste politiske, administrative, økonomiske og kulturelle centrum, og denne charmerende by kombinerer mellemkrigstidens stil med moderne arkitektur. Uanset om du besøger den rumænske hovedstad på en forretningsrejse eller ferie, er der flere attraktioner, som du ikke bør gå glip af, bl.a. The House of the People, The Village Museum og den gamle bydel. Med en udlejningsbil på turen kan du planlægge dit ophold efter dit humør og i det tempo, du ønsker. Kontakt Sixt i dag for at bestille billeje ved Bukarest Centrum.
Sixt Biludlejning i Bukarest Centrum

Sixt Biludlejning i Bukarest Centrum

Bestil en moderne Sixt bil hos Biludlejningen i Bukarest Centrum og oplev det bedste af den smukke hovedstad i dit eget tempo. Du kan nemt reservere bilen online eller telefonisk og afhente den ved det centralt beliggende kontor i hjertet af Bukarest. Uanset om du skal på forretningsrejsen, weekendtur med kæresten eller familieferie, har Sixt køretøjet og det bedste tilbud til dig. Vælg mellem kvalitetsmodeller såsom smarte stationcars, kompakte økonomibiler og praktiske 4x4, og tilføj en autostol til den yngste, GPS navigation for at lette dit roadtrip eller udtryk ønske om en bil med automatgear, hvis du foretrækker det. Sixt tager hånd om det praktiske, så du kan nyde bilrejsen i dejlige Bukarest.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Bukarest Centrum/Radisson BLU

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bukarest Centrum/Radisson BLU?
For at leje bil hos SIXT i Bukarest Centrum/Radisson BLU skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bukarest Centrum/Radisson BLU.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bukarest Centrum/Radisson BLU?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 41 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bukarest Centrum/Radisson BLU

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bukarest Centrum/Radisson BLU?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bukarest Centrum/Radisson BLU?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bukarest Centrum/Radisson BLU

Vis mere