Billeje i Bacau

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bacau

Sixt Biludlejning i Bacau

Sixt Biludlejning i Bacau

Planlægger du en tur til Rumænien, kunne Sixt biludlejning i Bacau være et yderst godt supplement. Lej en bil hos os og få fleksibiliteten til at se masser af regionen, helt uden problemer. Du rejser bekvemt og nemt, og du kan få en masse ud af din tid ved ikke at være afhængig af offentlig transportmidler. Sixt tilbyder billeje i Bacau fra centralt beliggende knudepunkter, så du kan afhente din bil direkte ved ankomsten. Selve reservationen kan klares allerede i dag over nettet eller telefonen! Bacau ligger tæt ved Bukarest og er idag et af landets kulturcentre med dets nationale teater, museer og symfoniorkester. Det er en stille og rolig by, som kan være et godt alternativ til Bukarest, hvis du ønsker at se hovedstaden, men måske blot for en enkel dag og ellers foretrækker rolige ferieomgivelser. Den fyrstelige domstol samt Precista Kirken er blandt de største seværdigheder på vandringen, som også vil byde på andre gamle og historiske bygninger. Om aftenen kan du opleve de elegante boulevarder oplyste, hvilket er et ganske smukt syn. Også det historiske museum er et besøg værd, da Rumænien har en spændende historie.
Et broget land

Et broget land

Det er naturligvis meget oplagt at besøge Bukarest, når du befinder dig i området, og med billeje i Bacau kommer du nemt afsted. Fra Bukarest kan du tage videre ud i de fantastiske Karpaterbjerge eller de to nationalparker Hasmas Bicaz Gorges og Ceahlau, hvor du kan opleve storslået rumænsk natur og tage på vandring eller prøve kræfter med fluefiskeri. Eller hvad med at opleve Transsylvaniens mange slotte og Draculas hjemstavn? Landet ændrer kraftigt karakter fra land til by, og i ny og næ kan det være som at rejse tilbage i tiden. Du bør også opsøge de autentiske opvisninger i bymiljøet og få et godt indblik i den folkekære kultur, som er populær i Rumænien.
Sixt tilbud

Sixt tilbud

Din ferie bliver komplet akkompagneret af Sixt biludlejning i Bacau. Vi lover at imødekomme dine behov på bedst mulige vis og hjælper dig trygt ud på de rumænske veje. Som et af verdens største biludlejningsselskaber gør vi vores ypperste for, at du bliver tilfreds med dit lejemål. Det sker bl.a. gennem topkvalitative udlejningspriser til lave priser, tilvalg af ekstraudstyr samt en kyndig vejledning på det udvalgte Sixt kontor. Bestillingen sker ud fra de forskellige kategorier, såsom økonomibiler og stationcars, og sikrer, at bilen står klar ved ankomsten.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bacau
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bacau.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bacau?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bacau. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bacau?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Bacau

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bacau?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bacau?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bacau

Vis mere