Billeje
Bacau
Oversæt
Rumaenien // Bacau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bacau: Sixt biludlejning online booking

Planlægger du en tur til Rumænien, kunne Sixt biludlejning i Bacau være et yderst godt supplement. Lej en bil hos os og få fleksibiliteten til at se masser af regionen, helt uden problemer. Du rejser bekvemt og nemt, og du kan få en masse ud af din tid ved ikke at være afhængig af offentlig transportmidler. Sixt tilbyder billeje i Bacau fra centralt beliggende knudepunkter, så du kan afhente din bil direkte ved ankomsten. Selve reservationen kan klares allerede i dag over nettet eller telefonen!

 
 • Bacau Lufthavn

  Sixt Billeje
  Str. Aeroportului nr. 1
  600324 Bacau

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Bacau

Bacau ligger tæt ved Bukarest og er idag et af landets kulturcentre med dets nationale teater, museer og symfoniorkester. Det er en stille og rolig by, som kan være et godt alternativ til Bukarest, hvis du ønsker at se hovedstaden, men måske blot for en enkel dag og ellers foretrækker rolige ferieomgivelser. Den fyrstelige domstol samt Precista Kirken er blandt de største seværdigheder på vandringen, som også vil byde på andre gamle og historiske bygninger. Om aftenen kan du opleve de elegante boulevarder oplyste, hvilket er et ganske smukt syn. Også det historiske museum er et besøg værd, da Rumænien har en spændende historie.

Et broget land

Det er naturligvis meget oplagt at besøge Bukarest, når du befinder dig i området, og med billeje i Bacau kommer du nemt afsted. Fra Bukarest kan du tage videre ud i de fantastiske Karpaterbjerge eller de to nationalparker Hasmas Bicaz Gorges og Ceahlau, hvor du kan opleve storslået rumænsk natur og tage på vandring eller prøve kræfter med fluefiskeri. Eller hvad med at opleve Transsylvaniens mange slotte og Draculas hjemstavn? Landet ændrer kraftigt karakter fra land til by, og i ny og næ kan det være som at rejse tilbage i tiden. Du bør også opsøge de autentiske opvisninger i bymiljøet og få et godt indblik i den folkekære kultur, som er populær i Rumænien.

Sixt tilbud

Din ferie bliver komplet akkompagneret af Sixt biludlejning i Bacau. Vi lover at imødekomme dine behov på bedst mulige vis og hjælper dig trygt ud på de rumænske veje. Som et af verdens største biludlejningsselskaber gør vi vores ypperste for, at du bliver tilfreds med dit lejemål. Det sker bl.a. gennem topkvalitative udlejningspriser til lave priser, tilvalg af ekstraudstyr samt en kyndig vejledning på det udvalgte Sixt kontor. Bestillingen sker ud fra de forskellige kategorier, såsom økonomibiler og stationcars, og sikrer, at bilen står klar ved ankomsten.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice