Billeje
Arad
Oversæt
Rumaenien // Arad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Arad: Sixt biludlejning online booking

Går turen til Arad, kan du med stor fordel benytte dig af Sixt biludlejning. Vi har et stort udbud af smarteudlejningsbiler med et premium kvalitetsstempel, som kan udgøre en forskel under besøget i Rumænien. På vores hjemmeside finder du specifikke oplysninger om vores biludlejning i Arad, så du kan få et komplet overblik over dine muligheder til bilferien i Rumænien.

 
 • Arad Lufthavn
  Calea Aeroportului 4
  310059 Arad

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Arad Lufthavn

  Sixt Billeje
  Calea Aeroportului 4
  310059 Arad

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Arad

Lej en bil i Arad ved floden Mures, som siden 1200tallet har været byens omdrejningspunkt, hvor også citadellet er placeret. De smukkeste bygningerligger inde i centrum, og eksponenter herfor er Kulturpaladset og det helt hvide rådhus fra 1876. I byen kan du også opleve Revolutionsboulevarden, hvorfra du kan se den romerskekatolske katedral Sankt Anton af Padova fra 1904 med bl.a. de smukke glasmosaikker. Byen har huset mange forskellige folk tiden igennem, hvilket også har resulteret i et mødested for mange forskellige religioner. Du kan i øvrigt også nyde synet af den rumænskortodokse barokkirke Johannes Døberens Fødselskirke fra 1865.

Transsylvaniens forskelligartede tilbud

Med biludlejning i Arad åbner der sig muligheder for at se en masse af landet. Du kan f.eks. tage til Hunedoara, hvor du finder spændende fabriksbygninger, som indtil murens fald producerede varer til hele det kommunistiske styre, men som efterfølgende, da den fri handel trådte i kraft, ikke fandt kunder til de mange dårligt producerede varer. Du finder også her Corvinslottet, der er placeret højt på en klippe, som man kun kommer til ved at passere en hængebro. Det minder ganske meget om en fæstning i kraft af de tykke mure. Her boede eftersigende en onkel til Grev Dracula. Slottet er en eklektisk blanding af stilarter i kraft af de mange forskellige ombygninger og udvidelser siden 1400tallet.

Sixt alsidige biludlejning i Arad

Med Sixt billeje i Arad kan du være sikker på at få en god service og blive hjulpet godt på vej, inden du begiver dig ud på de rumænske veje. Som ekstraudstyr til udlejningsbilen kan du tilvælge ting somautostole, GPS, automatgear og andet, der reserveres sammen med udlejningsbilen over nettet eller telefonen. Sixt billeje i Arad er et super tilbud til, der drømmer om en bilferie i Rumænien. Det er trygt at booke gennem Sixt, da vi har en dygtig medarbejderstab, der sidder klar til at guide dig om de forskellige processer. Med over 4000 stationer placeret verden over er vi klar til at give dig den ultimative fleksibilitet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice