Billeje i Skopje Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Skopje Lufthavn filial

Adresse

Main Building, 1000 Skopje, Republikken Nordmakedonien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Skopje Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vores team byder dig hjertelig velkommen hos Sixt Biludlejning i Skopje Lufthavn (SKP), så du får en god start på din bilrejse i Makedonien. Landets smukke hovedstad Skopje er placeret i det nordlige Makedonien og er et besøg værd. Sixtpersonalet i Skopje Lufthavn forsyner dig med en moderne, førsteklasses bil, så du kan nyde rejsen og udforske dette dejlige land.
Mod Vodnobjerget og historiske fæstningsanlæg

Mod Vodnobjerget og historiske fæstningsanlæg

Skopje er en yderst charmerende by med en blanding af gammelt og nyt. Som Makedoniens hovedstad er byen hjemsted både for smukke historiske dokumenter og spændende kulturinstitutioner. Med din udlejningsbil kan du bl.a. besøge smukke Svetis Spa Kirke, den interessante fæstning Tvrdina Kale samt det betagende kloster Sveti Pantelejmon. Der er desuden masser af naturområder, når du foretager billeje i Skopje Lufthavn. Sæt f.eks. kurs mod Vodnobjerget, hvorfra du har en smuk udsigt over Skopjedalen, eller den skønne Berovosø. Du kan selvfølgelig også tage på et længere roadtrip rundt i Makedonien med biludlejning i Skopje Lufthavn, ligesom du kan krydse grænsen til Serbien eller Kosovo.
Service og høj kvalitet med Sixt

Service og høj kvalitet med Sixt

Sixt er glade for at kunne tilbyde førsteklasses udlejningsbiler og fremragende tjenester i Skopje Lufthavn. Uanset om du leder efter smart tilbehør som GPS navigation, ønsker en bil med automatgear eller dækning af to førere på bilrejsen, hjælper teamet ved Sixt Biludlejning i Skopje Lufthavn dig med ønskerne. Afdelingen har et stort udvalg af kvalitetsbiler til rådighed, herunder praktiske og moderne stationcars, økonomibiler, 4x4 og sportsvogne, som du kan gennemse, inden du foretager det endelige valg. Sixt stræber efter at gøre din rejse i Makedonien yderst behagelig, og derfor tilbyder vi bl.a. en praktisk 24 timers service. Lej din udlejningsbil online eller ved at ringe til os. Lad Sixt hjælpe dig med booking af din billeje i Skopje Lufthavn.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Skopje Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Skopje Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Skopje Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Skopje Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Skopje Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 322 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Skopje Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Skopje Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Skopje Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?