Billeje i Skopje

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Skopje

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Skopje Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Skopje

Sixt Biludlejning i Skopje

Sixt Biludlejning i Skopje

Start bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Skopje, hvis du vil udforske den spændende republik Makedonien. Landets hovedstad Skopje ligger i det nordlige Makedonien, ikke langt fra grænsen til Kosovo og Serbien. I storbyen finder du mange interessante museer og historiske seværdigheder samt fascinerende kultursteder og ikke mindst god mad. Sixtbilen giver dig friheden til at opleve de attraktioner og begivenheder, du ønsker, og du kan tage en pause, når du har lyst. Lej et prisvenligt og toptunet køretøj hos Sixt og udforsk denne skønne del af republikken Makedonien. Hvis du ønsker at krydse grænsen til nogle af nabolandene, kan Sixt også tilbyde ubegrænset kilometertal og GPS navigation, der hjælper dig med at finde vej. Et besøg i dejlige Skopje er ikke komplet uden en tur i det gamle kvarter Bazar, også kendt som Carsija. Bazaren har eksisteret i næsten tre tusind år, og de fleste beboere i kvarteret er i dag etniske albanere, hvilket har givet området et multikulturelt touch. Du vil finde en række seværdigheder inde i bazaren og have gode muligheder for at gøre et par fund eller nyde lokal mad på de utallige restauranter. Vardarfloden løber gennem hovedstaden og landet, og en køretur langs floden er en ideel måde at nyde en eftermiddag i Skopje. Kryds gerne landets berømte vartegn, nemlig Skopje Stenbro, som blev bygget i det 6. århundrede. Lad også gerne Sixts billeje i Skopje tage dig til byens populære fæstning Kale, som er beliggende på toppen af en bakke, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Skopje. Storbyen har desuden mange interessante museer, bl.a. Museet for Moderne Kunst, som er et besøg værd.
Pålidelig biludlejning hos Sixt i Skopje

Pålidelig biludlejning hos Sixt i Skopje

Du finder flere Sixt Biludlejninger i Skopje, hvilket giver dig god mulighed for at begynde bilrejsen tæt på byens lufthavn eller i nærheden af dit hotel. Kontorerne tilbyder et bredt udvalg af førsteklasses udlejningsbiler for ethvert behov, alt fra smarte økonomikøretøjer og praktiske stationcars til robuste 4x4'er og luksus sportsvogne. Det er Sixts ønske, at din ferie eller forretningsrejse i Skopje skal blive så behagelig og problemfri som muligt. Derfor tilbyder vi i forbindelse med billeje i Skopje forskellige former for udstyr, såsom autostole til børn, og mulighed for dækning af flere førere, så I enkelt kan dele ansvaret for at køre. Når du lejer en bil hos Sixt, behøver du ikke være bekymret for uventede gebyrer eller upålidelige køretøjer.
Show more
Godt at vide når du lejer i Skopje
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Skopje?
For at leje bil hos SIXT i Skopje skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Skopje.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Skopje?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Skopje. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 505 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
FAQs om lejemål i Skopje
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Skopje?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Skopje?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Skopje?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?