Billeje i Republikken Nordmakedonien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Republikken Nordmakedonien

Mest populære i Republikken Nordmakedonien

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Skopje Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Republikken Nordmakedonien

Sixt Biludlejning i Makedonien

Sixt Biludlejning i Makedonien

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Makedonien og nyd bjerglandet på Balkanhalvøen, der ligger i det sydøstlige Europa. Søger du efter en lejebil til opholdet i Makedonien, kan du med fordel vælge vores biludlejningsservice. Vi tilbyder f.eks. billeje i Makedoniens Skopje Lufthavn, ligesom vi har flere kontorer, der ligger godt placeret i forhold til dine rejseplaner i landet. Fordelen ved at vælge Sixt er, at du får leveret din udlejningsbil af en dybt pålidelig aktør, der har bevist sit værd siden 1912 og i dag er en af de vigtigste leverandører på verdensmarkedet. Din billeje i Makedonien kan bookes allerede i dag, blot ved at ringe til os eller ved at gennemføre bestillingsproceduren her på hjemmesiden. Hos Sixt kan du vælge mellem flere forskelligartede bilkategorier, der passer ideelt til bjergkørsel i Makedonien. Vi har dog også masser af citysmarte biler, der nemt rummer alle indkøbsposerne fra designerbutikkerne og har plads til hele familien. Essensen er, at Sixt billeje i Makedonien tilbyder dig udlejningsbiler, der sigter mod dine behov. Samtidig holder de enkelte biler en yderst høj standard, selvom priserne stadigvæk er yderst konkurrencedygtige. Med Sixt får du også muligheden for at sammensætte en fuldendt pakke, hvor du kan koble din lejebil med forskellige former for ekstraudstyr og services, der fungerer som prikken over i%u2019et, når du skal ud på de længere strækninger, hvor komforten er en afgørende faktor.
Fra Skopje til oldtidens amfiteatre

Fra Skopje til oldtidens amfiteatre

Bjerglandet Makedonien med dets tætte vejnet byder på næsten uendelige naturoplevelser sommer og vinter, og det er faktisk et fremragende sted at dyrke skisport. Fra det øjeblik du stiger ind i din komfortable Sixt udlejningsbil, er du omgivet af bjerge, bjergtinder og grønne dale. Nyt og gammelt mødes i hovedstaden Skopje, hvor du kan tage på en rundrejse blandt både de gamle kvarterer og den nye, spændende arkitektur. Brug et par dage til at se den gamle stenbro og basar fra det gamle ottomanske rige samt fortet Kale og de gamle kirker. Slap af på en af de lækre gourmetrestauranter eller slå dig løs i det sprudlende natteliv, som byen er kendt for. Bevæger du dig ud i landet i din udlejningsbil, byder Canyon Matka på naturoplevelser, brusende floder med lækre friske fisk, ekstremsport og frisk bjergluft. De gamle klostre bringer dig tilbage til det 14. århundredes stærke Balkan, og med din komfortable udlejningsbil når du også nemt Mavrovonationalpark, hvor du foruden naturoplevelserne kan dyrke vandreture og skisport. Det byzantinske Johannes Døberenkloster viser noget af Europas ældste kunst i form af fresker. Lejer du en bil i Ohrid, kan du køre rundt om søen, se det gamle bjergfort samt oldtidens amfiteater. Bitola og Stobi byder på lige så mange seværdigheder og du kan jo lægge vejen forbi de traditionsrige vinslotte i området og få en smagsprøve. Din biludlejning i Makedonien kan bookes allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Republikken Nordmakedonien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Republikken Nordmakedonien?
For at leje bil hos SIXT i Republikken Nordmakedonien skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Republikken Nordmakedonien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Republikken Nordmakedonien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 561 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)

FAQs om lejemål i Republikken Nordmakedonien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Republikken Nordmakedonien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Republikken Nordmakedonien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Republikken Nordmakedonien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Republikken Nordmakedonien

Vis mere