Billeje
Republikken Nordmakedonien
Oversæt
Republikken Nordmakedonien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Republikken Nordmakedonien: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Makedonien og nyd bjerglandet på Balkanhalvøen, der ligger i det sydøstlige Europa. Søger du efter en lejebil til opholdet i Makedonien, kan du med fordel vælge vores biludlejningsservice. Vi tilbyder f.eks. billeje i Makedoniens Skopje Lufthavn, ligesom vi har flere kontorer, der ligger godt placeret i forhold til dine rejseplaner i landet. Fordelen ved at vælge Sixt er, at du får leveret din udlejningsbil af en dybt pålidelig aktør, der har bevist sit værd siden 1912 og i dag er en af de vigtigste leverandører på verdensmarkedet. Din billeje i Makedonien kan bookes allerede i dag, blot ved at ringe til os eller ved at gennemføre bestillingsproceduren her på hjemmesiden.

Sixt Biludlejning i Makedonien

Hos Sixt kan du vælge mellem flere forskelligartede bilkategorier, der passer ideelt til bjergkørsel i Makedonien. Vi har dog også masser af citysmarte biler, der nemt rummer alle indkøbsposerne fra designerbutikkerne og har plads til hele familien. Essensen er, at Sixt billeje i Makedonien tilbyder dig udlejningsbiler, der sigter mod dine behov. Samtidig holder de enkelte biler en yderst høj standard, selvom priserne stadigvæk er yderst konkurrencedygtige. Med Sixt får du også muligheden for at sammensætte en fuldendt pakke, hvor du kan koble din lejebil med forskellige former for ekstraudstyr og services, der fungerer som prikken over i%u2019et, når du skal ud på de længere strækninger, hvor komforten er en afgørende faktor.

Fra Skopje til oldtidens amfiteatre

Bjerglandet Makedonien med dets tætte vejnet byder på næsten uendelige naturoplevelser sommer og vinter, og det er faktisk et fremragende sted at dyrke skisport. Fra det øjeblik du stiger ind i din komfortable Sixt udlejningsbil, er du omgivet af bjerge, bjergtinder og grønne dale. Nyt og gammelt mødes i hovedstaden Skopje, hvor du kan tage på en rundrejse blandt både de gamle kvarterer og den nye, spændende arkitektur. Brug et par dage til at se den gamle stenbro og basar fra det gamle ottomanske rige samt fortet Kale og de gamle kirker. Slap af på en af de lækre gourmetrestauranter eller slå dig løs i det sprudlende natteliv, som byen er kendt for. Bevæger du dig ud i landet i din udlejningsbil, byder Canyon Matka på naturoplevelser, brusende floder med lækre friske fisk, ekstremsport og frisk bjergluft. De gamle klostre bringer dig tilbage til det 14. århundredes stærke Balkan, og med din komfortable udlejningsbil når du også nemt Mavrovonationalpark, hvor du foruden naturoplevelserne kan dyrke vandreture og skisport. Det byzantinske Johannes Døberenkloster viser noget af Europas ældste kunst i form af fresker. Lejer du en bil i Ohrid, kan du køre rundt om søen, se det gamle bjergfort samt oldtidens amfiteater. Bitola og Stobi byder på lige så mange seværdigheder og du kan jo lægge vejen forbi de traditionsrige vinslotte i området og få en smagsprøve. Din biludlejning i Makedonien kan bookes allerede i dag.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice