Billeje
Santa Cruz
Oversæt
Portugal // Santa Cruz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Santa Cruz: Sixt biludlejning online booking

Hvis du allerede er faldet for Portugal, kan det være en idé at søge videre ud mod en øgruppe som Madeira. Lej en bil og kør rundt på hovedøen eller sejl ud mod de mindre øer, hvor der venter historiske seværdigheder, lange strandstrækninger, botaniske haver og charmerende museer, ligesom turen ud over Atlanterhavet er spektakulær, hvad enten du tager flyet eller færgen. Er du interesseret i billeje i Santa Cruz, en af øens populære destinationer, så kontakt os allerede i dag. Sixt Biludlejning i Santa Cruz er et ideelt udgangspunkt for en rundrejse på øen.

 
 • Madeira Funchal Lufthavn
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Madeira Funchal Lufthavn

  Sixt Billeje
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Santa Cruz

Madeira er en af Portugals mest elskede destinationer, og to af topdestinationerne er Santa Cruz og hovedstaden Funchal, der blot ligger omtrent 20 km fra hinanden. Billeje i Santa Cruz er attraktivt, da du lander på øens sydlige del, som er ganske frodig og emmer af tropiske plantager. Det er derfor også her, at turisterne søger hen i stor stil. Med en Sixt bil til rådighed har du dog alle muligheder for at søge mod de storslåede nationalparker, besøge de mindre landsbyer eller søge ud mod havnefronten, der tager dig videre ud mod Madeiras andre øer. Et oplagt valg er Porto Santo med den 9 km lange strandstrækning og Cristoffer Columbus museet. Biludlejning i Santa Cruz fører dig også forbi interessante arkitektoniske perler, såsom byens kirke Igreja Matriz. I Funchal finder du bl.a. flere større museer, heriblandt fodboldspilleren Cristiano Ronaldos museum, mens byen er rig på smukke udsigtsposter, butikker og restauranter. Madeira er et slaraffenland for dig, der elsker et kuperet terræn med alt fra grønne vidder, blomsterparker, stejle bjergskråninger og imponerende dale som Nonnernes Dal.

Find din udlejningsbil hos os

Når du skal finde en udlejningsbil, kan det være vidt forskelligt, hvilke krav du stiller til din bil. Måske skal du køre langt på forretningsrejsen og søger derfor en økonomibil. Eller måske ønsker du en cabriolet til de solrige dage på bryllupsrejsen gennem de større byer. Hos Sixt Biludlejning i Santa Cruz kombinerer vi kvalitet med alsidighed, og vi giver dig rig mulighed for at vælge mellem flere forskelligartede kategorier. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at reservere en bestemt model ved bestillingen over nettet eller telefonen. Vi er dog altid klar til at vejlede dig om de vidt forskellige alternativer samt ekstraudstyr som GPS og autostole, ligesom du på nettet altid får et overblik over stationens individuelle services.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice