Billeje
Azorerne Terceira Lufthavn
Oversæt
Portugal // Praia de Vitória // Azorerne Terceira Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Azorerne Terceira Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Aeroporto Lajes
  9760-251 Praia de Vitória PT +351-255788199
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: TER
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:00
 
 24 timers afhentning

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Azorerne Terceira Lufthavn (TER) og oplev Portugals Azorerne. En natursmuk øgruppe med i alt 9 øer, der på fascinerende vis kombinerer historien om de første bosættelser med vulkankratere, grottevandringer og et landskab, der indbyder til friluftsaktiviteter og liflige stunder med den lokale vin. En af de bedste måder at opleve øgruppen er med billeje i Azorerne Terceira Lufthavn, hvor udgangspunktet bliver en af de mest folkerige øer, nemlig Terceira. Sixt Biludlejning i Azorerne Terceira Lufthavn kan tilbyde dig økonomibiler og stationcars, og en af vores mange services er 24 timers afhentning og returnering.

Besøg Azorerne med Sixt

Azorerne og i særdeleshed Terceira i Atlanterhavet er området, du bare må besøge, hvis du vil opleve et område, hvor du både kan klatre ned i lavagrotter og op på bjergtinder, mens Atlanterhavet indbyder til vandsport, og den blå himmel til helikopterture over øerne. Billeje i Azorerne Terceira Lufthavn bliver din bedste ven, hvis du vil have en bid af alle oplevelserne. På turen bør du nå forbi grotterne Algar do Cervão, udsigtspunktet Monte Brasil, kirken São Sebastião samt en af de første europæiske bykerner, Angra do Heronismo. Måske får du også lige tid til at kigge forbi øens vinmuseum og en omgang tyrefægtning! Portugal og Azorerne har ganske enkelt lidt af hvert, så tag straks med Sixt til Terceira.

Bestil udlejningsbilen i dag

Du behøver slet ikke at vente med at booke billeje, indtil du når frem til Terceira. Klar hele bestillingen i dag via telefon eller mail, så din bil står og venter på dig i lufthavnen. Du vælger blot den foretrukne bilkategori, og så finder vi den ønskede bil til dig. Lad os hjælpe dig med bestillingen allerede i dag eller kontakt os gerne for mere information.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Azorerne Terceira Lufthavn TER Aeroporto Lajes 9760-251 Praia de Vitória 38.760843, -27.086792 +351-255788199

Sixt kontorer Azorerne Terceira Lufthavn TER

Aeroporto Lajes
9760-251 Praia de Vitória
 
Tlf. +351-255788199

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • 4x4
 • 24 timers afhentning

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice