Billeje i Praia de Vitória

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Praia de Vitória

Sixt Biludlejning i Praia De Vitória

Sixt Biludlejning i Praia De Vitória

Lad Sixt tage dig med til Portugal. Hvorfor ikke starte turen ved Sixt Biludlejning i Praia De Vitória. Selve byen ligger på øgruppen Azorerne i Atlanterhavet, ca. 1500 km fra Portugal. Du lander i et naturparadis, hvor de dejlige naturoplevelser både kan nydes til lands og til vands. Når du lejer en komfortabel Sixtbil til rejsen, kan du bl.a. frit udforske den skønne ø Terceira, og det er kun dine ferieønsker, der sætter begrænsningerne og ej bilen, der helt sikkert nok skal håndtere terrænet, der både sender dig forbi hyggelige byer og vulkankratere. Glæd dig til et uforglemmeligt eventyr på Azorerne, med start ved Sixtkontoret i Praia De Vitória.Praia De Vitória ligger på den nordøstlige spids af Terceiraøen og er øens største knudepunkt. Byen er et godt udgangspunkt for rejsen, da du her bl.a. finder mange gode restauranter, barer og caféer. De portugisiske Azorerne, midt i Atlanterhavet, er et populært feriested for dem, der ønsker at nyde vidunderlig natur og slappe af i solen. Udnyt bl.a. Sixt billeje i Praia De Vitória, så du kan besøge nogle af øens mange skønne strande. På Terceira finder du strande for enhver smag, og du kan f.eks tage mod den hvide sandstrand Prainha eller til de naturlige pooler Biscoitos. Det er også værd at tage udlejningsbilen til charmerende Angra do Heroismo, som anses for at være Azorernes ældste by, og den er endvidere med på UNESCOs Verdensarvsliste. Byens museum vil give dig et indblik i øernes historie og kultur samt et kendskab til forholdet med fastlandet Portugal. Hvis du planlægger en rejse til dejlige Terceira, så overvej at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Praia De Vitória.
Optimal fleksibilitet og komfort på rejsen til Azorerne

Optimal fleksibilitet og komfort på rejsen til Azorerne

Rejsende til Praia De Vitória kan altid nyde prisvenlige og pålidelige biler ved Sixt Biludlejning i Praia De Vitória. Lej en bil blandt udvalget af bl.a. smarte og moderne stationcars og økonomibiler. Du bestiller gennem vores hjemmeside, app eller telefonisk, hvor vi gerne tager en snak om de mange alternativer. Ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation eller en autostol, og tjenester såsom ubegrænset kilometertal, kan naturligvis også tilføjes til billejen i Praia De Vitória. Sixtkontoret i Praia De Vitória er bekvemt beliggende i lufthavnen, så du kan starte din bilrejse kort tid efter, du lander. Lad Sixt Biludlejning hjælpe dig med at planlægge din rejse til øparadiset Praia De Vitória på Azorerne.
Show more
Godt at vide når du lejer i Praia de Vitória
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Praia de Vitória.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Praia de Vitória?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Praia de Vitória. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Praia de Vitória?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Praia de Vitória
Kan jeg booke et langtidslejemål i Praia de Vitória?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Praia de Vitória?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Praia de Vitória

Vis mere