Billeje
Moreira da Maia
Oversæt
Portugal // Moreira da Maia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Moreira da Maia: Sixt biludlejning online booking

Oplev dejlige Portugal i en kvalitetsbil fra Sixt billeje i Moreira Da Maia. Charmerende Portugal byder på noget for enhver smag,og med en Sixt udlejningsbil bliver det lettere at tage på opdagelse eller køre mellem forretningsmøderne. Moreira Da Maia er beliggende nord for storbyen Porto i den nordlige del af landet. I området kan du nyde fantastisk mad og vine, spændende historie og kultur samt smuk natur. Du kan frit planlægge din rejse efter dit humør og se de seværdigheder du har lyst til med din Sixtbil.

 
 • Porto Lufthavn
  Francisco Sá Carneiro Airport
  4470-558 Maia

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Porto Lufthavn

  Sixt Billeje
  Francisco Sá Carneiro Airport
  4470-558 Maia

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Moreira Da Maia

Mange historiske pladser er inden for kort køreafstand fra Moreira Da Maia, herunder monumenter og bygninger, der vidner om den romerske besættelse af området. Oplev gerne smukke Monasterio de Leca do Balio og interessante Obelisco da Praia da Memória. Hvis du trænger til afslapning, kan du sætte kurs mod nogle af landets fantastiske strande. Praia do Cabo do Mundo og Praia da Memória er begge et besøg værd. Du kan også tage den korte køretur til metropolen Porto for at udforske byens fantastiske arkitektur og det gamle havneområde, eller besøge verdensarvsområdet tæt på floden i Ribeira. Med en Sixtbil på rejsen bestemmer du helt, hvilket aktiviteter og pladser, du vil besøge.Teamet ved Sixt Biludlejning i Moreira Da Maia ser frem til at sende dig ud på de portugisiske veje.

Sixts mange valgmuligheder

Sixt Biludlejning i Moreira Da Maia er beliggende i Porto Lufthavn og midt i Portugals fantastiske historiske centrum. Uanset om du planlæggeren længere køreferie, en weekendtur eller en forretningsrejse i Moreira Da Maia, har Sixt det rette køretøj og udstyret, der opfylder dine behov. Nyd alt fra komfortable og moderne luksus sportsvogne og rummelige til smarte økonomibiler og praktiske stationcars. At rejse i et fremmed land kan ofte være stressende og kræver sikkerhed, så vælg eksempelvis Sixts kaskobeskyttelse og GPS navigation, så du opnår begge dele på køreturen. Vil du endvidere have fuld frihed og komfort på de længererejser, kan det være rart med ubegrænset kilometertal og dækning af yderligere en chauffør. Tøv ikke med at kontakte Sixt, hvis du har spørgsmål eller har brug for tips til din bilrejse. Nyd Portugal gennem Sixt billeje i Moreira Da Maia. Vi er et af de største udlejningsselskaber i branchen, og de positive kundetilkendegivelser fra de seneste 100 år fortæller dig, at du kan have fuld tillid til os og vores udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice