Billeje
Madeira
Oversæt
Portugal // Madeira
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Madeira: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil på Madeira og oplev øgruppens frodige natur.Frister strandlivet, venter øen Porto Santo i det fjerne. Med billeje på Madeira kan du pendle mellem bjergskråninger, natursmukke stier, dybe dale, hvis du da ikke lige sigter mod de livlige byer som Funchal eller en delfinsafari ude i Atlanterhavet. Sixt Biludlejning er en af de største aktører inden for biludlejning, og vi inviterer dig meget gerne med til en af Portugals topdestinationer, Madeira.

 
 • Madeira Funchal Lufthavn
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Madeira Funchal Centrum
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Madeira Funchal Lufthavn

  Sixt Billeje
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Madeira Funchal Centrum

  Sixt Billeje
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning på Madeira og Porto Santo

Mange tager til Madeira for at opleve de enestående vandrestier, der findes overalt på denne øgruppe i Atlanterhavet. Mikset mellem de stejle bjergskråninger og den frodige fauna er enestående. Fra Eira do Serrado kan du bl.a. kigge direkte ned på Nonnernes Dal, der efter sigende var nonnernes tilflugtssted, da de vilde franske pirater tilbage i 1566 var ude efter at erobre Funchal og dens indbyggere. Nonnernes tilholdssted er i dag en charmerende landsby, der ligger dybt forankret i den dybe og svært tilgængelige dal. Hovedstaden Funchal er en pulserende by, hvor du bl.a. kan tage kabelbanen hen over byen, ligesom du kan fordybe dig i markederne med tropiske frugter og museer. Ét af de mere berømte museer er Cristiano Ronaldo museet, det berømte bysbarn. Fra Funchal kan du også tage videre til øen Porto Santo via helikopter, færge eller fly. Den charmerende ø er kendt for sine strande og ikke mindst Cristoffer Columbus museet. I Camacha finder du bl.a. også Cardinamuseet. Med billeje på Madeira bliver du rig på oplevelser!

Stort plus med Sixt billeje på Madeira

Biludlejning på Madeira kan bestilles nemt via Sixt hjemmeside eller ved at tage kontakt til det ønskede kontor. Sixt er et verdensomspændende selskab med et utal af stationer, og vi gør biludlejning på Madeira til en sand fornøjelse. Nyd glæden ved at kunne køre direkte fra lufthavnen til hotellet i egen bil, ligesom du helt selv kan planlægge din egen rute rundt på øen. Desuden får du fordelen ved at køre rundt i et førsteklasses køretøj, da vi kun udlejer biler, der holder en meget høj standard, både hvad angår kilometertal og kapacitet. Kategorierne kan variere alt efter station, men tæller bl.a. økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne og 4x4. Desuden kan du frit tilvælge det ønskede ekstraudstyr. Måske savner du en autostol, en GPS eller måske noget helt tredje. Har du spørgsmål til vores biludlejningsservice, er du altid velkommen til at kontakte os!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice