Billeje
Funchal
Oversæt
Portugal // Funchal
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Funchal: Sixt biludlejning online booking

Glæd dig til herlige oplevelser i Portugal, når du afhenter din Sixtbil via vores biludlejning i Funcal. Det vidunderlige sydvesteuropæiske land byder på oplevelser for enhver smag, og du udforsker bedst den portugisiske ø Madeira i en komfortabel og stilfuld Sixtbil. Nyd friheden til at udforske de mange dejlige strande, de smukke gamle bygninger og vidunderlige parker og haver, som du finder på øen. Hos Sixt har alle råd til at leje en bil på rejsen og vi giver dig mange populære modeller at vælge imellem, så du hurtigt kan finde din favorit. Når du er klar til at bestille, kontakter du blot Sixt pr. telefon, online eller via appen, og så hjælper vi dig med at finde bilen til Madeiraopholdet.

 
 • Madeira Funchal Lufthavn
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Madeira Funchal Centrum
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  Ma. - Sø.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Madeira Funchal Lufthavn

  Sixt Billeje
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Madeira Funchal Centrum

  Sixt Billeje
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  Ma. - Sø.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Funchal

Når du lejer en Sixtbil i Funchal, slipper du for at spilde dyrbar tid på offentlige transportmidler. Du vil hurtigt opdage, at der er så utroligt meget at se og gøre på Madeira, og en komfortabel udlejningsbil gør din rejse ekstra behagelig. Sørg for at opleve nogle af øens populære seværdigheder og oplevelser med Sixts billeje i Funchal. Kør f.eks. gerne til de imponerende haver Jardins Do Palheiro, som tilhører verdens smukkeste eller til den enestående Madeira Botaniske Have i Funchal, hvor du finder mere end 2000 forskellige planter. Udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Funchal kan også tage dig til den dejlige strand Praia Formosa for afslapning, til bjerget Pico do Arieiro for vandring eller til Palheiro Golfbane i Funchal, hvor du kan nyde en magisk runde golf i den portugisiske sol. Kom helt tæt på naturen og få mest ud af opholdet på Madeira med en prisvenlig og komfortabel Sixtbil.

Prisvenlige Sixtbiler på vidunderlige Madeira

Alt, du behøver på bilrejsen, er tilgængeligt ved Sixt Biludlejning i Funchal. Hvis du bestiller på forhånd, vil udlejningsbilen vente på dig ved kontoret, men du kan også leje en bil på stedet. Sixt tilbyder førsteklasses biler til favorable priser i Funchal, så hvis et besøg i Funchal er i dine tanker, bør du leje bilen hos netop Sixt. Hvad enten du besøger øen med henblik på forretning eller fornøjelse, har Sixt bilen, der passer dine behov og ønsker. En smart økonomibil, en praktisk stationcar eller en luksus sportsvogn er måske lige det, du drømmer om på ferien. Skal du på forretningsrejse, har vi også mange komfortable løsninger. Med Sixts billeje i Funchal kan du trygt udforske skønne Madeira.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice