Billeje
Faro
Oversæt
Portugal // Faro
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Faro: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt og oplev en af Portugals smukke feriedestinationer, Faro, i Algarve regionen. Her kommer du helt ned til Portugals sydkyst ud mod Atlanterhavet, og der venter dig slentreture gennem historiske bydele, naturparker og strandarealer, mens du samtidig kan tage videre ud i landskabet til byer som Estoi, Albufeira og Lissabon, der er det perfekte afsæt for en rundrejse i Portugal. Vælger du Sixt biludlejning i Faro, får du adgang til et førsteklasses katalog af udlejningsbiler, der bl.a. består af økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4.

 
 • Faro Lufthavn
  Aeroporto Faro
  8006-901 Faro

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Faro Lufthavn Shuttle
  Estrada do Aeroporto
  8000-072 Faro

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Faro Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroporto Faro
  8006-901 Faro

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Faro Lufthavn Shuttle

  Sixt Billeje
  Estrada do Aeroporto
  8000-072 Faro

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Faro

Der er alle mulige gode grunde til at vælge billeje i Faro. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at nå frem til byens topseværdigheder, der bl.a. tæller Capela dos Ossos. Kapellet gemmer på et både fascinerende og lidt skræmmende syn med tusindvis af knogler og kranier fra munke, der engang tjente byen. Et andet kirkerum finder du i byens gyldne kirke,hvor interiøret er præget af det pureste guld. Faro er endvidere et overflødighedshorn for dig, der elsker friluftsaktiviteter, lige fra golf til natureventyr i Ria Formosa Nationalpark. Der er også en vis charme i at tage turen gennem Faros historiske centrum, nyde bymuren fra det 13. århundrede og snuppe en tur til Ilha de Culatra, hvor man også kan dyrke strandlivet. Med Sixt Biludlejning i Faro kan du tage på dagsudflugter til byen Estoi med sit lyserøde palads og de romerske ruiner, ligesom mange bevidst kombinerer opholdet i Faro med ture til nabobyen Albufeira, hvor afstanden er blot 45 minutter. Det er bestemt også værd at overveje muligheden for at tage ture til Portugals hovedstad, Lissabon. Fra Lissabon er der ligeledes en lang række attraktive seværdigheder i oplandet, såsom forstaden Belem, hvor du nemt kan bruge en halv til en hel dag.

Af sted med Sixt

Sixt billeje giver dig rigtig mange muligheder under dit ophold. Dels vælger du mellem en række kategorier, med alt fra økonomibiler til sportsvogne, ved enten at bestille over nettet eller telefonen, og dels vælger du frit den ønskede Sixt s tation. Måske foretrækker du at have adgang til en bil allerede i lufthavnen, eller måske skal du blot bruge den en enkelt dag, f.eks. på turen til Albufeira. Og har du tænkt på, om vi skal forsyne bilen med ekstraudstyr? Kontakt os i dag og lad os fortælle dig, hvordan vi gør dét at vælge billeje i Faro både nemt og billigt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice