Billeje
Poznan
Oversæt
Polen // Poznan
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Poznan: Sixt biludlejning online booking

Poznan er en spændende by i Polen, 250 km øst for Berlin. Har du planer om, at din næste ferie skal gå hertil, så husk at benytte dig af Sixt biludlejning i Poznan, hvilket gør din rejse rundt i regionen meget mere lettilgængelig, og egnen har et væld af fantastiske tilbud. Lej en bil allerede i dag! Sixt står altid parat med et stort udbud af udlejningsbiler, herunder stationcars, sportsvogne og økonomibiler, så det er bare at vælge den kategori, som passer bedst til dine behov. Husk, at du booker ud fra den pågældende kategori, når du forhåndsbooker på nettet eller over telefonen.

 
 • Poznan Lufthavn
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 23:00
  Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Poznan Hovedbanegård
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Poznan Lufthavn

  Sixt Billeje
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 23:00
  Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Poznan Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Poznan

Poznan er ikke så populær blandt danskere, som den fortjener. Det er alletiders feriedestination, og du vil sikkert blive glædeligt overrasket, hvis du vælger denne by i Polen. Den smukke markedsplads Stary Rynek med barokmomenter og renæssancestil, pastelfarvede huse og små gyder, som baner sig vej blandt husene i den gamle bydel, er et rigtig fint sted at vandre rundt og tage en kop kaffe til rimelige priser på en hyggelig café. Poznan er samtidig en studieby med en ung, dynamisk puls. Byen er endvidere kendt som Polens internationale messecentrum. At det var de polske kommunister, som byggede byen op, efter den blev bombet under Anden Verdenskrig, kan man ikke umiddelbart mærke. Den har til tider karakter af vesteuropæisk ordentlighed. Den jødiske gade Zydowska er et godt udgangspunkt, når man vil spise ude og nyde de lokalt bryggede øl, som er kendte på verdensplan. Er man til museer, har Poznanogså her fleretilbud.

Historie og natur

I Poznans omegn finder du mange seværdigheder, som er knyttet til nogle af de mange vigtige kampe i middelalderen og i Den Storpolske Opstand i 1918-1919. Der er en del paladser, som storfamilierne byggede. Eksempelvis kan du besøge slottet i Kórnik, hvor Górkafamilien boede. Der er også masser af natur i området, som du med billeje i Poznan får nem mulighed for at besøge. Et godt udflugtsmål er Wielkopolski Nationalparken tæt ved byen og det beskyttede naturområde Rogalin.

Billeje i Poznan krydret med Sixt service

Når du vælger Sixt biludlejning i Poznan, er du sikret vores altid gode service samt velfungerende biler, hvilket er en rigtig god sikkerhed at have, når du skal ud på de polske veje. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores biludlejningsservice eller ønsker at forsyne din udlejningsbil med ekstraudstyr.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice