Billeje i Lodz

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Lodz filial

Adresse

aleja Unii Lubelskiej 1, 90-001 Lodz, Polen
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
10:00 - 18:00

Vores services ved Lodz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Lodz. At køre omkring Lodz i en stilfuld og komfortabel udlejningsbil, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse, er en fantastisk måde at se denne historiske by på. Fra Sixt kontoret i Lodz har du kort køreafstand til det flotte palads Karol Scheiblers, katedralen Alex Nevsky og byens gamle, hyggelige torv. Lodz har mange fantastiske bygninger fra det 19. århundrede, men også moderne indkøbscentre samt hyggelige cafeer og restauranter. Med billeje i Lodz kan du desuden tage hele familien med til forlystelsesparken Luna Park, som byder på masser af sjov for alle aldre og smukke botaniske haver i det centrale Polen.
Sixt Biludlejning i Lodz

Sixt Biludlejning i Lodz

Sixt Biludlejning i Lodz ligger ideelt placeret i centrum af byen og ved den travle togstation i Polesie distriktet. Hos os vælger du udfra en bred vifte af moderne kvalitetskøretøjer, som du kan bestille online, telefonisk eller direkte ved Sixt kontoret i Lodz. Uanset om du er interesseret i at leje en bil for en længere eller kortere periode, til feriebrug eller i forretningsmæssigt regi, kan du helt sikkert finde bilen, der passer til din smag og budget. Du kan f.eks. bestille en smart og komfortabel økonomibil, stationcar, 4x4 eller sportsvogn og kan vælge mellem forskellige mærker som Volkswagen, Ford, Mercedes og BMW. Nyd også et ubegrænset kilometertal, GPS navigation samt yderligere en fører på lejekontrakten. Sixt har et verdensomspændende godt ry takket være en fremragende service samt topmoderne udlejningsbiler. Vi gør billejen i Lodz praktisk og prisvenlig.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Lodz
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lodz?
For at leje bil hos SIXT i Lodz skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lodz.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Lodz?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 5 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Lodz

Kan jeg booke et langtidslejemål i Lodz?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Lodz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Lodz

Vis mere