Billeje
Lodz
Oversæt
Polen // Lodz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lodz: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Lodz, Polens tredjestørste by og et af landets mest velbesøgte rejsemål. Vi står altid klar med moderne kvalitetsbiler, så du kan koncentrere dig om at få set og oplevet så meget som muligt uden at skulle tænke på, hvordan du kommer rundt mellem byens mange forskellige attraktioner. Med billeje i Lodz kan du både fordybe dig i Polens historie, opleve moderne kunst og slappe af i byens mange grønne områder. Lodz har lidt af det hele, og hvis du lægger vejen forbi et af vores kontorer i byen, finder vi helt sikkert en transportløsning, der passer perfekt til dig, så du ikke behøver at gå glip af noget, mens du er her. Vi glæder os til at se dig!

 
 • Lodz Lufthavn

  Sixt Billeje
  Gen. S. Maczka 35
  94-328 Lodz

  Ma. - Ti.09:00 - 17:00
  On.09:00 - 18:30
  To.11:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Lodz Widzew Banegård

  Sixt Billeje
  ul. Sluzbowa 8
  92-305 Lodz

  Ma. - Fr.09:30 - 15:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Lodz

  Sixt Billeje
  aleja Unii Lubelskiej 1
  90-001 Lodz

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lodz

Lodz er en by, der tilbyder noget for enhver. Tag en tur ned ad den mere end 5km lange Piotrkowska, en af verdens længste shoppinggader, hvor du helt sikkert finder både det, du leder efter, og det, du slet ikke vidste, at du ledte efter. Hvis sulten melder sig, er det bare vælge mellem en af de mange spændende restauranter og cafeer, der ligger i områder.Det gælder jo om at samle kræfter til at køre på yderligere ture rundt i Lodz. Trænger du til lidt ro og fordybelse samt en pause fra det pulserende byliv? Så tag en tur på Muzeum Sztuki, et af verdens bedste museer for moderne kunst, eller besøg den flotte botaniske have. Hvis tempoet skal lidt op igen, og trænger du til et skud adrenalin, er det bare at besøge byens forlystelsespark Lunarpark, hvor den store rutsjebane venter på dig. Lodz har noget at byde på, uanset om du er til kunst, historie eller forlystelser i højt tempo, og med Sixt Biludlejning i Lodz behøver du ikke at fravælge, du får skam tid til det hele.

Med Sixt får du det hele med

Billeje i Lodz kan varmt anbefales, og har du endnu ikke forsøgt dig med billeje på dine rejser rundt om i verden, er Sixt Biludlejning et godt sted at leje en bil til opholdet. Vi har mere end 100 år på bagen, vi har nogle af klassens mest velkørende biler, og vores udlejningspriser er yderst favorable. Desuden mødes du af et velforberedt medarbejderteam, uanset dit valg af kontor, og deres mål er at få sendt dig ud på landevejene i sikker stil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice