Billeje
Krakow
Oversæt
Polen // Krakow
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Krakow: Sixt biludlejning online booking

Krakow er nok den mest den mest kendte turistdestination i Polen, og dette er med god grund. Den har simpelthen det hele og lidt til! Allerede i Krakow Lufthavn kan du benytte dig af Sixts biludlejning og således nemt komme hen til din feriebolig. Med en lejet bil kan du supplere storbyferien med ture rundt i det omkringliggende Schlesien og således få en varieret ferie med aktiviteter for hele familien. Lej en bil og oplev straks alle fordelene ved Sixts biludlejning i Krakow!

 
 • Krakow Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Ma. - Fr.08:00 - 23:35
  Lø.09:00 - 21:00
  Sø.09:00 - 23:35
  Helligdag09:00 - 23:35

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Krakow Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Pawia 5a
  31154 Krakow

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Krakow

  Sixt Billeje
  Kopernika 1
  31-033 Krakow

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Krakow

Krakow har et fantastisk historisk centrum, som det er et eventyr at bevæge sig rundt i. Det er som at rejse tilbage i tiden. Det er da også Polens største seværdighed, og bykernen er naturligvis placeret på UNESCO's Verdensarvsliste. Man kan nemt bruge flere dage i byen. I 500 år var Krakow Polens hovedstad, og markedspladsen Rynek Glówny var samlingspunktet. En god idé er at køre mod byens jødiske kvarter Kazimierz, hvor man får et gribende indbliki denne befolkningsgruppes tragiske historie. Du kan også tage på besøg i Nowa Hiuta, som er den kommunistiske arbejderby med Leninstatuen og mange andre spændende elementer.Der venterkort sagt fantastiske oplevelser i Krakow.

Mulighed for at nå ud til andre hjørner i Schlesien

Blot 15 km sydøst for Krakow finder du saltminen Wieliczka, hvis historie går tilbage til 1290. Idag får du her adgang til et af de vigtigste museer for minedrift, som også er med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Minen består af en 200 km lang labyrint med omkring 2000 kamre. Lad dig guide rundt i dette gigantiske kompleks, hvor oplevelserne står i kø. Der er alt fra kunstværker, koncertsale og cafeteria foruden selvfølgelig museet i dybet, hvor du først skal passere de 312 trappetrin. Giv dig også selv muligheden for at opleve Oscar Schindlers fabrik eller kongeslottet Wawel. Med Sixt billeje i Krakower der aldrig langt til nye oplevelser.

Sixts alsidige biludlejning i Krakow

Med Sixts billeje i Krakow får du en god service og bliver hjulpet godt på vej, inden du begiver dig ud på de polske veje. Måske søger du bilen, der kan dig med op i Tatra bjergene? I Sixt sortimentet finder du både udlejningsbiler, der er klar til bjergterræn og bykørsel! De forskellige udlejningsbiler kan endvidere forsynes med ekstraudstyr, herunder GPS og autostole. Billeje i Krakow kan reserveres ved at kontakte Sixt teamet telefonisk eller ved at booke over nettet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice