Billeje
Balice
Oversæt
Polen // Balice
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Balice: Sixt biludlejning online booking

Går turen til Polen, kan du med stor fordel benytte dig af Sixt biludlejning i Balice. Vi har nemlig et stort udbud af skønne, smarte, funktionelleog prisvenlige udlejningsbiler, som kan gøre en forskel under besøget i Polen. På vores hjemmeside finder du specifikke oplysninger om vores biludlejning i Balice. Reserverer du en bil hos os, bør du imidlertid huske på, at du udlejer fraspecifikke kategorier og ej modeller.

 
 • Krakow Lufthavn
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Ma. - Fr.08:00 - 23:35
  Lø.09:00 - 21:00
  Sø.09:00 - 23:35
  Helligdag09:00 - 23:35
  Book ved denne station

 • Krakow Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Ma. - Fr.08:00 - 23:35
  Lø.09:00 - 21:00
  Sø.09:00 - 23:35
  Helligdag09:00 - 23:35

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Balice

Balice ligger blot 13 km fra Krakow og er således et fint udgangspunkt for opholdet, hvor du kombinerer besøget i Krakow med de omkringliggende seværdigheder. Krakow har et fantastisk historisk centrum, og det er lidt af et eventyr at bevæge sig rundt i bykernen. Det føles næsten som om, at man rejser tilbage i tiden. Det er da også Polens største seværdighed og har endvidere fået en naturlig plads på UNESCO's Verdensarvsliste. I 500 år var det Polens hovedstad og centreret om markedspladsen Rynek Glówny. Nyder man bedst gadebilledet i caféhøjde, skal man tage til byens jødiske kvarter Kazimierz, som samtidigt beretter om en vigtig befolkningsgruppe i Polen og dens tragiske historie. Du kan imidlertid også tage på besøg i NowaHiuta, den kommunistiske arbejderby, som blev bygget som en modpol til det konservative Krakow, da den var domineret af katolicismen.

Masser af muligheder for at nå ud til Krakows omegn

15 km sydøst for Krakow finder du Wieliczka saltminen, som blev grundlagt helt tilbage i år 1290. Idag udgør denet af de vigtigste museer for minedrift. Minen består af en 200 km lang labyrint og har i alt 2000 kamre. Den er enorm, og man bliver da også guidet rundt, så man ikke farer vild undervejs. Her er der alt fra kunstværker, koncertsale til cafeteria, ligesomdu finder museet i dybet, som det tager 312 trappetrin at nå ned til. Du kan også komme ud at se Oscar Schindlers fabrik.Schindler, som reddede 1000 jøder fra Holocaust. Eller måske venterkongeslottet Wawel. Alt er muligt med billeje i Balicehos Sixt.

Sixt alsidige biludlejning i Balice

Med Sixt billeje i Balicefår du en god service og bliver hjulpet godt på vej, inden du begiver dig ud på de polske veje. Overvej, om du ønsker, at din bil skal kunne tage dig med op i højderne i Tatra bjergene, eller om du satser udelukkende på bykørsel. Lej en bil hos Sixt i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice