Billeje i Tocumen Interrnat. Lufthavn

 

Mest populære i Tocumen Interrnat. Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tocumen Interrnat. Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Tocumen Interrnat. Lufthavn filial

Adresse

Via Tocumen 1, 0831-02510 Panama, Panama
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Tocumen Interrnat. Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Personalet ved Sixt Biludlejning i Tocumen Internationale Lufthavn (PTY) glæder sig til at hjælpe dig med billeje i Panama. Det tropiske land i Centralamerika byder på vidunderlig natur samt spændende kulturseværdigheder med historiske pladser. En Sixtbil giver dig mulighed for at opleve både de store og små seværdigheder. Lej en udlejningsbil samt ekstraudstyret online eller telefonisk og gør dig klar til en rejse, hvor bilen bliver det primære transportmiddel.
Med Sixt mod Panamakanalen

Med Sixt mod Panamakanalen

Tocumen Internationale Lufthavn er beliggende i centrale Panama, ikke langt fra landets sydlige Stillehavskyst. Tocumen ligger ligeledes inden for kort køreafstand fra den travle hovedstad Panama City og de skønne nabobyer langs kysten. Med billeje i Tocumen Internationale Lufthavn kan du både tage til den berømte Panamakanal, køre på smukke Amador Causeway, som leder ud til vidunderlige øer, og besøge hyggelige Casco Viejo med sin smukke arkitektur og mange kirker. Som besøgende kan du ligeledes tage Sixtbilen på et roadtrip til Soberania National Park, som er ideel, når du vil nærstudere Panamas dyreliv. Sixt glæder sig til at udlevere bilnøglerne til din udlejningsbil!
Tag på drømmerejse med Sixt

Tag på drømmerejse med Sixt

Sixt anbefaler alle, der søger fleksibilitet på rejsen i Panama, at leje en bil. Når du rejser til Tocumen Internationale Lufthavn, kan du nemt fortsætte turen i en premium Sixtbil med ønsket ekstraudstyr. Sixts billeje i Tocumen Internationale Lufthavn er en prisvenlig og komfortabel rejseform i Panama. Vælg udlejningsbilen fra det velassorterede sortiment bestående af moderne og smarte køretøjer, herunder stationcars, 4x4, økonomibiler samt varevogne. Ved Sixt Biludlejning i Tocumen Internationale Lufthavn kan du også tilpasse din bestilling med tjenester såsom dækning af en ekstra chauffør, ekstraudstyr i form af en autostol eller GPS navigation og fuld kaskobeskyttelse. Book din udlejningsbil til Panamarejsen med Sixt og opnå en fremragende kvalitet og personlig service.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tocumen Interrnat. Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tocumen Interrnat. Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Tocumen Interrnat. Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tocumen Interrnat. Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tocumen Interrnat. Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 175 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tocumen Interrnat. Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tocumen Interrnat. Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tocumen Interrnat. Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Tocumen Interrnat. Lufthavn

Vis mere