Billeje i Panama

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Panama

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tocumen Interrnat. Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Panama

Sixt Biludlejning i Panama

Sixt Biludlejning i Panama

Hvis du planlægger en rejse til Mellemamerika, bør du overveje at leje en bil fra Sixt Biludlejning i Panama for at lette opholdet. Med en rejse til dette kontinenter der udsigt til frodige og tropiske jungler, eksotiske sandstrande, betagende vulkaner og fascinerende historiske steder. Derfor vil du helt sikkert få brug for et komfortabelt og pålideligt køretøj til din tur. Udgangspunktet i Panama giver dig mulighed for at vælge mellem flere af vores kontorer,og du vælger selv, om bilen skal lejes til en kort tur eller flere dages rundrejse. Foretag din bestilling online eller pr. telefon, og så venter udlejningsbilen og Sixtpersonalet på dig, når du ankommer til Panama.En tur til Panama bør naturligvis inkludere et smut forbi den verdensberømte Panamakanal. Dette arkitektoniske vidunder løber 82 kilometer fra kyst til kyst og er noget af et mesterværk. Hvis du med billeje i Panama gerne vil udforske lidt lokalhistorie, kan du besøge den gamle bydel Casco Viejo med de hyggelige, smalle gader og mange kirker. Du kan også sætte kurs mod forstaden Panama Viejo, som huser de resterende dele af den gamle Panama City. Den mere eventyrlystne kan tage Sixtbilen mod San Blasøerne, ud for Panamas østlige kyst. Området består af omkring 400 øer i det smukke Caribien og de er forblevet uberørt af nutidens modernitet. Du kan også tage turen til den over 5 km lange bro, der forbinder de to kontinenter Nordamerika og Sydamerika. Broen ligger 350 meter over havets overflade og blev bygget i midten af det 20. århundrede, længe efter opførelsen af Panamakanalen. Med din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Panama har du gode muligheder for at udforske områdets adskillige vartegn.
Nyd dit drømmekøretøj under rejsen rundt i Panama

Nyd dit drømmekøretøj under rejsen rundt i Panama

I Panama er landskabet og terrænet både smukt og varieret, og det kræver sin bil at kunne håndtere dette. Sixt tilbyder derfor kun moderne og pålidelige kvalitetsbiler, som du kan leje til en overkommelig pris. Sixt Biludlejning i Panama har biler, der spænder over hele spektret, fra smarte og komfortable økonomibiler til luksusbiler og større minibusser og varevogne. Nyd den tropiske panamanske sol i din luksus sportsvogn, kør offroad på eventyr i din robuste 4x4 eller tag hele familien på udflugt i din komfortable stationcar eller minibus. Uanset hvad dine rejsebehov og ønsker kunne være, vil du med Sixt billeje i Panama blive klar til at udforske landets mange tilbud.
Show more
Godt at vide når du lejer i Panama
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Panama?
For at leje bil hos SIXT i Panama skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Panama.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Panama?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Panama. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Panama
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Panama?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Panama?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Panama?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?