Billeje i Panama

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Panama

Mest populære i Panama

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tocumen Interrnat. Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Panama

Sixt Biludlejning i Panama

Sixt Biludlejning i Panama

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Panama og nyd det lille tropiske lands store skønhed, hvor du kan dyrke river rafting på brusende floder samt få et fascinerende indblik i indianernes historie og deres særlige tilhørsforhold til naturen. Sixt Biludlejning i Panama er en mulighed i internationale lufthavne som Tocumen og David, og billeje med Sixt er lig med valget af kvalitetsbiler inden for kategorier som økonomibiler og stationcars. Du kan booke din udlejningsbil her på hjemmesiden eller ved at ringe til det ønskede kontor, så vi sammen kan finde bilen, der ruster dig til mødet med det tropiske klima.Færdselsreglerne i Panama svarer meget til de regler, du kender fra mange andre lignende lande. Du må dog kun bruge det udenlandske kørekort i 3 måneder, og du skal kunne dokumentere dette med et stempel i dit pas. Bemærk, at du på visse strækninger skal betale bompenge. Det kan endvidere være lidt af en udfordring at finde parkeringspladser i hovedstaden, da der gerne parkeres overalt, og gerne ulovligt, ligesom der er få parkometre. Har du brug for tips til gode parkeringssteder, er du altid velkommen til at kontakte kontoret. Når du vælger billeje i Panama, skal du også være opmærksom på, at der er tale om et tropisk land med hyppige regnskyl, hvilket kan resultere i oversvømmede og mudrede veje. Planlæg derfor altid dine køreture med stor omhu og gå gerne efter de større stenbelagte veje.Vores bud på seværdigheder i PanamaPanama er et lille tropisk land med Atlanterhavet mod nord og Stillehavet mod syd, hvilket gør landet til noget helt specielt. De store veje langs Stillehavet bringer dig fra let til hovedstaden Panama i centrum ved Panamakanalen. Få kilometer fra hovedstaden Panama City finder du Chagres National Park, der ikke blot giver dig mulighed for at nyde river rafting på de brusende floder, skovklædte bjerge med et rigt dyreliv, men også mødet med de indfødte indianere og deres produkter, der vidner om et særligt tilhørsforhold til naturen. Panama City er en moderne metropol med kontraster imellem de moderne skyskrabere, palæer tilbage fra kolonitiden og spor af den mezoamerikanske kultur nogle hundrede år tilbage. For ikke at tale om en forfriskende dukkert på stranden, der når helt ind til byens centrum. Her ligger også Panamakanalen, der er et af verdens mest omtalte bygningsværker. Kommer du til Davidlufthavnen i vest, kan du udover at besøge Costa Rica, også sætte dig i din udlejningsbil og besøge de to store nationalparker Palo Seco og Armistad. Byen David er hyggeligt beliggende i bugten med de hvide, tropiske strande mod Stillehavet og der er heller ikke langt til skove og bjerge med frisk luft. Med billeje i Panama har du det hele inden rækkevidde, så book din Sixt udlejningsbil allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Panama
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Panama?
For at leje bil hos SIXT i Panama skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Panama.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Panama?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 333 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

FAQs om lejemål i Panama

Kan jeg booke et langtidslejemål i Panama?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Panama?

Udforsk vores biludlejningslokationer Panama

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Panama

Vis mere