Billeje
Vorarlberg
Oversæt
Ostrig // Vorarlberg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vorarlberg: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Vorarlberg og giv dig selv chancen for at opleve en af Østrigs smukke delstater, hvor der både er skipister, kilometerlange vandreruter, kig til Constancesøen og alperne samt attraktive seværdigheder i de smukke byer, der udgør den vestligste del af landet. Her får du både et mix af moderne kunstmuseer og de gamle slotte, der fører dig langt tilbage i historien. Hos Sixt Biludlejning i Vorarlberg kan du leje alt fra økonomibiler til stationcars og sportsvogne allerede i dag. Bare giv os et kald!

 
 • Innsbruck Lufthavn

  Sixt Billeje
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Dornbirn

  Sixt Billeje
  Messestrasse 1
  6850 Dornbirn

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vorarlberg

Biludlejning i Vorarlberg fører dig rundt i en af Østrigs mindste provinser i den vestlige del af landet. Provinsen grænser op mod både Tyskland, Liechtenstein og Schweiz og tæller destinationer som Bregenz, Arlberg, Feldkirch og Bludenz. Flere steder i provinsen finder du attraktive skiresorts såsom i Arlberg og Bregenzerwald, mens egnen også er præget af fantastiske vandreruter, der nærmest fortsætter i én uendelighed. Friluftsaktiviteterne kan bl.a. dyrkes i Lech am Arlberg eller i egnen omkring Bludenz med Muttersberg, hvor der også er gode shoppingmuligheder samt sparesorts og kulturseværdigheder. Vorarlberg er ligeledes præget af den smukke Constancesø samt alpelandskabet, og med billeje i Vorarlberg kan du roligt forberede dig på nogle utroligt smukke køreture, hvor naturen virkelig folder sig ud.

Østrig er perfekt til en bilferie

En tur rundt i Østrig med udlejningsbilen fra Sixt er alletiders idé. Her tales der til alle sanser, og du kommer nemt rundt mellem lufthavne, yndlingsbyer og de mange naturseværdigheder. Billeje i Vorarlberg kan arrangeres gennem vores forskellige kontorer i området. Her kan du leje udlejningsbiler inden for kategorierne stationcars, 4x4, økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter og varevogne. Bemærk gerne, at bilen skal bookes ud fra den ønskede kategori og ej en specifik bilmodel. Bestillingen kan klares allerede i dag via hjemmesiden eller ved at ringe til vores kundeserviceteam. Her kan du også få styr på ekstraudstyr, hvis du allerede nu ved, at du får brug for en GPS eller måske en autostol. Også her er udvalget ganske omfattende.

Hvorfor lige netop Sixt?

I dag er der mange biludlejningsfirmaer på markedet. Sixt er dog et af de ældste firmaer, og vi har endvidere indtaget rollen som en af verdens største aktører inden for biludlejning. Vi har stationer verden over, og med billeje i Vorarlberg får du udelukkende tilbudt kvalitetsbiler til favorable priser. Vores udlejningsbiler har typisk kørt under 25.000 km og er i tip top stand.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice