Billeje i Dornbirn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Dornbirn filial

Adresse

Messestrasse 1, 6850 Dornbirn, Ostrig
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 15:00

Vores services ved Dornbirn

Sixt Dornbirn

Sixt Dornbirn

Når du vælger billeje i Dornbirn, har du et godt udgangspunkt for at udforske alt det vidunderlige i nordvestlige Østrig og omgivelserne. Kontoret Dornbirn er placeret inde i Points Sheraton Hotel overfor hotellets reception. Det ligger i den vestlige del af byen og kan let nås med offentlig transport, da det ligger tæt på flere busstop. Når du udgår fra Sixt Biludlejning Dornbirn,har du mulighed for at opleve fantastisk natur ved kløften Rappenlochschlucht og Karrenbjerget, og du kan sagtens vende Sixt bilen mod både Tyskland og Schweiz for et længere roadtrip. Sixt hjælper dig med at planlægge din bilrejse og håndtere det praktiske, så du kan fokusere på at nyde fuld fleksibilitet og frihed på turen. Sixt udlejningsbilerne er af absolut topkvalitet, og du lejer dem altid til favorable priser. Lej en bil med det samme for at kunne nyde Dornbirns mange seværdigheder i en Sixt bil.
Sixt Biludlejning i Dornbirn

Sixt Biludlejning i Dornbirn

Det skal være enkelt for dig at finde og leje netop den bil, du drømmer om til rejsen.Derfor har vi gjort det nemt at bestille via telefon eller på vores hjemmeside. Vælg din bilkategori såsom en økonomibil, sportsvogn, lastbil eller stationcar, og du kan ogsåtilføje ønsket ekstraudstyr blandt vores udvalg, der bl.a. inkluderer autostoleog GPS navigation. Billeje i Dornbirn giver dig desuden mulighed for at udnytte Sixt kontorets 24 timers returneringsservice. Du er altid velkommen til at kontakte vores professionelle medarbejdere, hvisder opstår spørgsmål. Sixt teamet giver dig den bedste start på bileventyret i Østrig.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Dornbirn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dornbirn?
For at leje bil hos SIXT i Dornbirn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dornbirn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Dornbirn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 168 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,4)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Dornbirn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Dornbirn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Dornbirn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?