Billeje
Villach-Fuernitz
Oversæt
Ostrig // Villach-Fuernitz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Villach-Fuernitz: Sixt biludlejning online booking

Området ved Villach Fuernitz har en række skønne tilbudtil den rejsende, selvom det måske ikke lige er den første destination, du tænker på, når du planlægger en rejse til Østrig. Lej en bil i Villach Fuernitz gennem Sixt Biludlejning og kom nemt frem til din feriebolig og rundt i området. Med biludlejning i Villach Fuernitzkan du supplere byferien med ture rundt i det omkringliggende landskab og således få en varieret ferie med aktiviteter for hele rejseselskabet.

 
 • Villach
  Kärntner Straße 14
  9586 Fürnitz (Villach)

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Villach

  Sixt Billeje
  Kärntner Straße 14
  9586 Fürnitz (Villach)

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Villach Fuernitz

Villach er Østrigs syvende største by og et trafikknudepunkt, hvorfor det er nemt at komme ud til områdets attraktioner, når du ønsker billeje i Villach Fuernitz. Fra Villach har du adgang til en masse forskellige seværdigheder i Kärnten. Du kan bl.a. besøge naturparken Tierpark Schloss Rosegg, som rummer en stor dyrepark, der kunne være alletiders oplevelse for de yngste. Eller hvad med Schaubergwerk Terra Mystica, som er et 1300 km langt tunnelsystem med en fascinerende minehistorie? Du kan også tage en tur med Reißeck Bergbahnen, som er en af Europas stejleste togbaner, der tager dig med op i 2220 meters højde, så hold fast!

Sydøstrigs bjergrige landskab

Kärnten ligger i det sydlige Østrig og er et skønt bjergområde, som er et yndet turistmål både i sommerhalvåret og vinterhalvåret. I dette område finder du landets højeste tinde, nemlig Grossglockner. Det er desuden et meget solrigt og frodigt område, og der er omkring 200 søer med krystalklart, rent og varmt badevand. Der er endvidere masser af campingmuligheder, som nemt kunne kombineres med din billeje i Villach Fuernitz, og du kan således få en dejlig naturrig ferie, hvor du ser meget af den smukke region. Kulinarisk låner køkkenet en del fra den italienske nabo, men primært er det de friske frugter og grøntsager, som vokser lokalt, der fryder ganen. Fra søerne hentes der friske fisk.

Altid en god service hos Sixt

Hvis du vælger Sixt biludlejning i Villach Fuernitz, tilbyder vi dig en imødekommende kundeservice samt velfungerende udlejningsbiler, hvilket er en rigtig god sikkerhed at have, når du skal ud på de østrigske bjergveje. Østrig har optimale vejforhold og er derfor velegnet til ture i en udlejningsbil. Når du bestiller en bil hos Sixt, kan vi kun garantere dig bilkategorien og ej modellen. Denne bestemmes først ved ankomsten, men vi forsøger at tage mest muligt hensyn til dine forskellige ønsker. Tag til Østrig med Sixt, et af verdens største biludlejningsfirmaer!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice