Billeje i Villach

 

Mest populære i Villach

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Villach der starter den 09.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Villach filial

Adresse

Kärntner Straße 14, 9500 Fürnitz (Villach), Ostrig
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Villach

Sixt Villach

Sixt Villach

Sixt byder dig hermed velkommen til at leje en bil ved Biludlejning Villach i det sydlige Østrig. Kontoret i Villach i Kärnten ligger tæt på mange vidunderlige seværdigheder, såsom bjerget Grossglockner og naturparken Tierpark Scloss Rosegg, og med billeje i Villach har du heller ikke langt til grænsen til Italien og Slovenien. En udlejningsbil gør det meget nemmere at tage rundt og se det, du ønsker. Alle prisvenlige Sixt biler er pålidelige, moderne og af højeste kvalitet, uanset hvilken bilkategori du vælger. Vi assisterer dig i din søgen efter den helt rigtige bil, der opfylder netop dine krav og ønsker. Du bør dog altid være opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, når du bestiller, kun en vis bilkategori, men du får altid adgang til en komfortabel førsteklasses bil hos Sixt. Vi glæder os til at overrække bilnøglerne og få dig bag om rattet, så du kan få den bedste start med billeje i Villach Fuernitz.
Sixt Biludlejning i Villach

Sixt Biludlejning i Villach

Tøv ikke med at spørge vores hjælpsomme medarbejdere til råds hos Sixt Biludlejning i Villach, når det gælder billeje. Måske er det første gang, du har valgt billeje. Første punkt bliver at finde drømmebilen blandt kontorets brede udbud, som bl.a. inkluderer stationcars, økonomibiler og varevogne, og Sixt tilbyder desuden forskellige services og ekstraudstyr, såsom GPS naviation eller et barnesæde, hvis det er et ønske. Udnyt også kontorets fantastiske 24 timers afleveringsservice. Lej en moderne kvalitetsbil fra Sixt i dag for en uforglemmelig biloplevelse i vidunderlige Østrig.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Villach

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Villach?
For at leje bil hos SIXT i Villach skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Villach.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Villach?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 243 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 1 Series
BMW 1 Series

Spørgsmål og svar om lejemål hos Villach

Kan jeg booke et langtidslejemål i Villach?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Villach?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Villach

Vis mere