Billeje i Wien Kagran

 

Mest populære i Wien Kagran

* Priserne er udregnet den 31.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Wien Kagran der starter den 07.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Wien Kagran filial

Adresse

Wagramer Str. 177, 1220 Wien, Ostrig
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 19:00
Lør - Søn
07:00 - 15:00
Helligdage
07:00 - 15:00

Vores services ved Wien Kagran

Sixt Wien Kagran

Sixt Wien Kagran

Sixt Biludlejning Wien Kagran er et godt startpunkt på en bilrejse i Østrig. Med billeje i Wien Kagran starter du ud i den nordøstlige del af byen, ikke langt fra den smukke Donauflod og byens centrum. Kontoret ligger inden for gåafstand fra Ubahn Rennbahnweg, og det er derfor let at nå kontoret. Hent bilnøglerne ved kontoret og begiv dig ind til Wien centrum, hvor du kan besøge Museumskvarteret eller den verdensberømte komponist Beethovens gravsted. Du har desuden kort køreafstand til bjerget Kahlenberg og områdets dejlige skove, hvis du leder efter dejlige naturoplevelser. Den østrigske hovedstad Wien byder på oplevelser for store og små, og en udlejningsbil er det bedste alternativ, hvis du vil se meget på ferien.
Sixt Biludlejning i Wien Kagran

Sixt Biludlejning i Wien Kagran

Med billeje i Wien Kagrankan du vælge mellem rigtig mange bilkategorier, såsom økonomibiler, luksus sportsvogne, stationcars og tilmed varevogne, hvis du bl.a. har brug for at fragte varer. Du kan også tilføje praktisk ekstraudstyr, bl.a. en autostol eller GPS navigation, bede om en bil med automatgear og tilvælge fuld kaskobeskyttelse. Kontoret i Wien har desuden døgnservice. Uanset om du skal på ferie med hele familien eller på forretningsrejse med arbejdet, har Sixt i Wien Kagranden ideelle bil til dig. Vores Sixt medarbejdere ved en hel del om service og gør deres bedste for at opfylde dine personlige ønsker. Lej en bil i dag og bestil den online, via app eller telefon. Lejebilen hos Sixt Biludlejning Wien Kagran passer perfekt til pengepungen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Wien Kagran

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Wien Kagran?
For at leje bil hos SIXT i Wien Kagran skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Wien Kagran.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Wien Kagran?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1217 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1
BMW X1
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Jaguar XF
Jaguar XF
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 1 Series
BMW 1 Series

Spørgsmål og svar om lejemål hos Wien Kagran

Kan jeg booke et langtidslejemål i Wien Kagran?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Wien Kagran?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?