Billeje i Wien Liesing

 

Mest populære i Wien Liesing

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Wien Liesing der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Wien Liesing filial

Adresse

Liesinger-Flur-Gasse 17, 1230 Wien, Ostrig
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 19:00
Lør - Søn
07:00 - 15:00
Helligdage
07:00 - 15:00

Vores services ved Wien Liesing

Sixt Wien Vösendorf

Sixt Wien Vösendorf

Velkommen til Sixt! Vi gør det hurtigt og smidigt at leje en førsteklasses bil i Wien Vösendorf i det nordøstlige Østrig. Biludlejningen Wien Vösendorf ligger en halv times kørsel syd for Wien, og du kan nemt nå kontoret via offentlig transport, da Sixt kontoret ligger i nærheden af togstationen Vösendorf Siebenhirten. I Vösendorf kan du f.eks. styre bilen mod det flotte slot Schloss Vösendorf, mens storbyen Wien byder indenfor på Wiener Stadtsoper og Den Spanske Rideskole, eller hvad med et længere roadtrip til nabolandene Tjekkiet og Slovakiet? Uanset om du er på forretningsrejse, romantisk weekend eller ferie, kan vores varierede udbud af udlejningsbiler helt sikkert imødekomme dine ønsker og behov. Bestil billeje i Vösendorf online eller telefonisk og tilføj nyttigt ekstraudstyr i processen. Sixt teamet glæder sig til at få dig bag rattet i en af Sixts komfortable kvalitetsbiler, så du kan udforske skønne Vösendorf og omegn med stil.
Sixt Biludlejning i Wien Vösendorf

Sixt Biludlejning i Wien Vösendorf

Sixt har mere end 100 års erfaring med biludlejning og omkring 4000 udlejningsfilialer fordelt over verden. Nyd et alsidigt sortiment af udlejningsbiler, bl.a. økonomibiler, 4x4 og stationcars, og forskelligt ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostol. Udnyt desuden gerne Wien Vösendorfs kontorets 24 timers service vedrørende udlevering og returnering samt muligheden for at vælge den foretrukne bilkategori via Sixts smartphoneapp. Billeje ved Vösendorf er ideelt til udforskning af det nordøstlige Østrig, og skulle du have spørgsmål, kan du altid kontakte Sixt teamet. Glæd dig til at få overrakt bilnøglerne i Wien Vösendorf af det yderst dedikerede team.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Wien Liesing

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Wien Liesing?
For at leje bil hos SIXT i Wien Liesing skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Wien Liesing.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Wien Liesing?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 734 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Jaguar XF
Jaguar XF
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
BMW X1
BMW X1
BMW 1 Series
BMW 1 Series

Spørgsmål og svar om lejemål hos Wien Liesing

Kan jeg booke et langtidslejemål i Wien Liesing?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Wien Liesing?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?