Billeje
Steiermark
Oversæt
Ostrig // Steiermark
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Steiermark: Sixt biludlejning online booking

Steiermark er et spændende sted at holde ferie. Kombinerer du det med Sixt biludlejning i Steiermark, er du samtidig udstyret med en førsteklassesudlejningsbil, der kan bringe dig vidt omkring i Østrig. Sixt er et af verdens største og ældste biludlejningsfirmaer, og vi tilbyder dig altid en optimal service, ligesom du kan vælge mellem kategorier som stationcars, 4x4 og økonomibiler. Østrig er som skabt til en bilferie, så lej en bil i dag hos Sixt og realisér dine rejsedrømme.

 
 • Graz Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Graz

  Sixt Billeje
  Kaerntner Str. 44
  8020 Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Weiz

  Sixt Billeje
  Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32
  8160 Weiz

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Steiermark

Hovedstaden i Steiermark hedder Graz, og det er lidt af en kulturhistorisk juvel, hvor man snildt kan tilbringe et par dage. Nær byen ligger Eggenberg slot, som er bygget i 1600tallet. Det blev etableret af en greve, der havde hang til symmetri og talmystik, hvorfor bygningen rummer en vis talmagi, såsom 365 vinduer, 24 pragtsale, 52 døre osv. Slottet er udnævnt til UNESCO Verdensarv. Da slottet ikke har elektricitet, er det kun tilgængeligt i sommermånederne. I Graz møder du endvidere en spændende blanding af forskellige kulturer heriblandt den romanske, slaviske, ungarske og tyske. En anden by, som du kan besøge, hvis du benytter dig af billeje i Steiermark, er Mariazell og dens smukke domkirke fra 1157.

Biludlejning i Steiermark, lig med eventyr i Østrig

Lej en bil hos Sixt og besøg f.eks. Gösserbryggeriet i Steiermark. Her kan du blive klogere på, hvad det er, der gør Gösserøllen så særlig og til den mest kendte østrigske øl. Eller hvad med at opleve, hvordan Stollenkäse modnes i tunneller i en tidligere sølvmine? Du kan også overveje at besøge Slovenien, som delstaten grænser op til, når nu du er på disse kanter. Måske lokker det med en romantisk tur på de tre søer Grundlsee, Toplitzsee og Kammersee, hvor du ved den sidstnævnte kan opleve smukke vandfald. Det er også ideelt at gøre et lille stop på en lokal fiskerestaurant med friske fisk på menuen.

Kom nemt afsted med biludlejning i Steiermark

Bevæg dig rundt i Steiermark og omegn på enkel vis, når du vælger at køre rundt i en udlejningsbil. Hos Sixt bliver du tilbudt den gode service samt en masse ekstra tilbud, således at din bil er udstyret med lige præcis det, du har brug for, f.eks. autostole, automatgear og GPS navigation. Når du vælger billeje i Seiermark, så husk, at du vælger udlejningsbil ud fra kategori og ej bestemte modeller. Modellen tildeles først ved ankomsten til Østrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice