Billeje i Graz

 

Mest populære i Graz

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Graz der starter den 09.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Graz filial

Adresse

Kaerntner Str. 44, 8020 Graz, Ostrig
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Graz

Sixt Graz

Sixt Graz

Er du klar til en uforglemmelig bilferie i naturskønne Østrig? Med billeje i Graz har du alle muligheder for at opleve det absolut bedste af vidunderlige Grazog den sydøstlige del af landet. Du finder Sixt kontoret i Graz i den vestlige del af byen og tæt på togstationen Graz Don Bosco. Du kan nemt vende Sixt bilen mod byens charmerende gamle bydel, som tidligere var på UNESCO's Verdensarvliste eller tage rundt mellem de mange museer såsom Folkekulturmuseet og Børnemuseet. Når du udgår fra Sixt kontoret Graz, har du desuden kort kørsel til dejlige Schlossberg, hvor du kan vandre. Vi på Sixt tager hånd om det praktiske, når du vil leje en bil, så du kan koncentrere dig om at nyde friheden med en bil på ferien, den romantiske weekend eller forretningsrejsen. Alle Sixt biler lejes til konkurrencedygtige priser.
Sixt Biludlejning i Graz

Sixt Biludlejning i Graz

Sixt har udlejningsafdelinger verden over og mere end 100 års erfaring med biludlejning. Tryghed, fleksibilitet og komfort er nøgleord for en vellykket bilrejse, og derfor kan du vælge bilkategori ud fra et alsidigt sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, 4x4 og stationcars, og forskelligt ekstraudstyr, såsom GPS og autostol. Du kan desuden bestille din foretrukne bilmodel via Sixt smartphoneappen samt nyde Graz' kontorets 24 timers service. Med billeje i Graz har du et ideelt udgangspunkt for at udforske det sydøstlige Østrig, og Sixt teamet er på plads til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål. Vi glæder os til at overrække bilnøglerne og give dig den fantastiske biloplevelse, som du fortjener.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Graz

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Graz?
For at leje bil hos SIXT i Graz skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Graz.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Graz?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 705 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1
BMW X1
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW 1 Series
BMW 1 Series

Spørgsmål og svar om lejemål hos Graz

Kan jeg booke et langtidslejemål i Graz?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Graz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Graz

Vis mere