Billeje
Salzburg
Oversæt
Ostrig // Salzburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Salzburg: Sixt biludlejning online booking

Går du og overvejer at besøge Salzburg? Smart valg, for der er tale om en af Østrigs absolut smukkeste byer, og hvert gadehjørne har en ny historie til dig, lige fra forhistorien som saltby til elsket kulisse i klassikeren Sound of Music. Kombinér din ferierejse med biludlejning i Salzburg hos Sixt, så du selv kan tage på tur til de mange seværdigheder i Salzburg og omegn. Hos Sixt Biludlejning vælger du mellem kategorier som økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, stationcars og 4x4. Vi gør altidvores bedste for at imødekomme dine individuelle behov, når du gør brug af vores billeje i Salzburg, om end vi ikke kan garantere dig en bestemt model i reservationsøjeblikket, men udelukkende den ønskede kategori.

 
 • Salzburg Lufthavn
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Salzburg Centrum
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Salzburg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Salzburg Centrum

  Sixt Billeje
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Salzburg

Med biludlejning i Salzburg lander du i hovedstaden, der ligger i delstaten af samme navn, i det vestlige Østrig. Den har taget sit navn fra saltet, som man begyndte at bryde for ca. 3000 år siden. Byen er en af de allersmukkeste på kontinentet, hvilket bl.a. skyldes dens beliggenhed ved floden Slazsach, den storslåede fæstning Hohensalzburg, den gamle bydel Altstadt samt de fine små strøg og arkadegårde. Husk at besøge caféerne på Alter Markt og iagttag byens borgere i ro og mag. Om aftenen skabes der en fantastisk stemning ved de belyste grave ved kirkegården St. Peter. Det er byen, hvor Mozart er født. Tjek koncertkalenderen for musikhøjskolen Mozarteum og lad de søde toner akkompagnere dit besøg. Det er også muligt at komme til vejrs med Mönchsberg, hvor du finder det moderne kunstmuseum. Fra bjergtoppen har du en betagende udsigt! Du kan også komme på en Sound of Music tur, hvis du er tilhænger af den ultrapopulære musicalfilm, hvis handling tager udgangspunkt i Salzburgs smukke miljø.

Naturskønne omgivelser inden for korte afstande

Lej en bil hos Sixt og se, hvad delstaten Salzburg i øvrigt kan tilbyde dig. Udenfor byen finder du verdens største ishuler ved Werfen. Hulerne strækker sig over et område på 42 km. Ved Berchtesgaden har du desuden mulighed for at opleve en saltmine og blive klogere på den kultur, som har givet navn til området. Det er en totalsanseoplevelse! Eller måske lokker det med et besøg på Stille Nacht & Heimatmuseet i Oberndorf, hvor du kan dykke ned i julesangens historie og lære mere om den stærke musikkultur i Østrig.Der ergode grunde til at benytte sig af billeje i Salzburg hos Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice