Billeje
Graz
Oversæt
Ostrig // Graz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Graz: Sixt biludlejning online booking

Østrigs næststørste by er en kulturperle udover det sædvanlige. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Graz bliver det nemt og belejligt at udforske de mange oplevelser, der venter i byen! Vi tilbyder en bred vifte af køretøjer, lige fra sportsvogne og cabrioleter til mellemstore familiebiler og varevogne. Vælg den biltype, der passer bedst ind i dine planer for dit ophold, og kør verden i møde! Vi gør billeje i Graz til en leg, så du får mest muligt ud af din tur. Lej en bil på vores hjemmeside eller ring til os, og så hjælper vi dig meget gerne.

 
 • Graz Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Graz

  Sixt Billeje
  Kaerntner Str. 44
  8020 Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Graz

Under dit besøg i Graz bør du ikke gå glip af byens klokkespil, men det er nu heller ikke noget større problem, da byens klokkespil på torvet af samme navn toner an hele tre gange om dagen. Nyd de to figurer i traditionelle klædedragter, når de kommer ud og danser til den sæsonbetonede musik. En anden seværdighed i byen, er den gamle bydel, som tidligere kom på UNESCO’s Verdensarvsliste. Hop ind i din bil fra Sixt Biludlejning og besøg den ældste del af Graz, der er som ét stort museum. Gå en tur blandt de smukke, gamle huse og kirker samt de middelalderlige facader, som i dag blander sig med moderne arkitektur.

Kulturparadiset venter med billeje i Graz

Foruden den gamle bydel venter der snesevis af museer i byen. Bl.a. kan nævnes Sporvognsmuseet, Folkekulturmuseet, Arkæologisk museum, Kriminologisk museum og Børnemuseet for de mindste. Desuden findes der naturligvis massevis af museer for de kunstinteresserede, herunder Kunsthaus, hvis ydre arkitektur er et besøg værd i sig selv. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Graz kommer du nemt rundt mellem de museer, der interesserer dig allermest. Slut eksempelvis dagen af med at køre en tur forbi botanisk have og se, hvad der mon gemmer sig i de store drivhuse.

En tur op på toppen

Hvis du trænger til at strække benene efter lang tid i din lejebil fra Sixt, kan du passende tage traveturen op ad Schlossberg. Bakken ligger midt i byen og er langt over 400 meter høj. Gå på opdagelse i de fine haver og udforsk bakken. Her finder du både klokketårnet fra det sekstende århundrede med Graz%u2019 tungeste klokke og den smukke brønd Türkenbrunnen. Noget af det bedste ved turen op på Schlossberg er dog den spektakulære udsigt, der venterdig!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice