Billeje
Dornbirn
Oversæt
Ostrig // Dornbirn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dornbirn: Sixt biludlejning online booking

Byen Dornbirn ligger utroligt smukt for foden af Karren-bjerget i Østrig og tæt på Rhinen. Langs de mange gader ligger huse og bygninger af en traditionel østrigsk karakter. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Dornbirn. Find din udlejningsbil hos os med det samme, hvad enten du er til stationcars, sportsvogne eller noget helt tredje.

 
 • Dornbirn

  Sixt Billeje
  Messestrasse 1
  6850 Dornbirn

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Dornbirn

Hop ind i din bil fra Sixt og besøg Rappenlochschlucht. En af områdets mange fantastiske kløfter. Mærk klipperne og vandet under fødderne og begiv dig ud på eventyr i Østrigs flotte natur. Området er let tilgængeligt med bil. Skiltene viser dig vej, og ved ankomsten kan du parkere bilen på den tilhørende parkeringsplads. Gå heller ikke glip af en udflugt til Karren-bjerget! Tag bilen og derefter liften op til udsigtsposten, hvorfra du kan se fra Rhindalen og hele vejen til Tyskland. Bliver du sulten, er du i gode hænder. Der ligger nemlig en restaurant på bjerget, naturligvis med den skønneste udsigt!

Lej en bil og kryds grænsen

Hvis udsigten over Tyskland ikke er nok, skal du blot sætte dig ind i bilen og køre afsted. Den tyske grænse er mindre end en halv time væk! Dornbirn ligger i det vestligste Østrig og grænser op til flere forskellige lande, og ved hjælp af Sixt Biludlejning i Dornbirn er du kun en kort, men smuk, køretur fra nye eventyr. Besøg eksempelvis Schweiz eller Liechtenstein og oplev det spektakulære syn af alperne fra din bil. Stop undervejs og nyd udsigten, mens du holder frokostpause. Det er ikke destinationen, men derimod rejsen, der betyder noget. Hvis du vælger billeje under dit ophold i Dornbirn, har du alle forudsætninger for en fantastisk rejse, uanset destination.

Ny dag, ny bil!

Sixt billeje i Dornbirn er bestemt ikke din eneste mulighed for en lækker biloplevelse. Hvis du efter de mange udflugter bliver træt at sidde bag rattet, kan du skifte lejebilen ud med de mange flotte modeller på Rolls Royce museet. Her står de flotte, gamle biler linet op på intet mindre end tre etager, så det kan være svært at vælge en favorit! Hvis du er lige så vild med biler, som vi er, så gå ikke glip af dette under dit ophold til Dornbirn. Du kan naturligvis tage din lejebil tilbage til hotellet, når du er færdig med din rundtur på museet eller dagens mange andre udflugter.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice