Billeje
Tontouta
Oversæt
Ny Caledonien // Tontouta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tontouta: Sixt biludlejning online booking

Hvis du planlægger en rejse til Stillehavsparadiset Ny Caledonien, kan Sixt være behjælpelig med at finde en praktisk og nærmest uundværlig udlejningsbil via filialen Sixt Biludlejning i Tontouta. Eksotiske Ny Caledonien tilhører Frankrig og er beliggende i det sydlige Stillehav. Denne sande perle er omgivet af verdens næststørste koralrev. Når du lejer en bil hos det erfarne Sixtteam i Tontouta, bliver det ubesværet at tage rundt på landets smukke hovedø Grande Terre. Nyd de farverige kulturer, udforsk regnskoven og de smukke paradisstrande og dyk ned i en enestående undervandsverden. I Tontouta kan man nyde et subtropisk klima året, så udforsk øen i udlejningsbilen, når det passer ind i dit rejseprogram.

 
 • Tontouta Lufthavn

  Sixt Billeje
  BoxOffice 4
  98840 Tontouta

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Tontouta

Tontouta ligger på den sydlige del af øen, og fra Sixtafdelingener der kort afstand til enestående naturoplevelser og fantastiske seværdigheder. Med en udlejningsbil slipper du endvidere for at skulle tilpasse ferien efter offentlige transportmidler og kan slappe helt af på rejsen. Styr gerne bilen sydpå mod øens hovedstad Noumea, hvor du bl.a. finder Aquarium des Lagons Nouvelle Caladonie, der er et vidnesbyrd om landets rige marinedyreliv. Herfra kan du tage en færge ud til den smukke paradisø Amédée, der er en garant for hvide paradisstrande og flotte udsigter fra det lille fyrtårn. Sixt billeje i Tontouta giver dig desuden chancen for at opleve masser af de sandstrande, som du normalt kun ser i rejsekatalogerne, heriblandt den magiske Plage de la Baie des Citrons med det krystalklare vand samt den himmelske palmestrand Anse Vata, der lokker mange windsurfere og livsnydere til stedet. Så bestil udlejningsbilen allerede i dag, så rejsedrømmene kan begynde at tage form.

Lej din udlejningsbil ved Sixt og kom stærkt fra start

Sixtafdelingen i Tontouta har et bredt og velassorteret varekatalog, så vi sammen finder den helt rigtige udlejningsbil til din rejse. Uanset om du er på udkig efter en rummelig 4x4%u2019er eller en komfortabel stationcar, har Sixtteamet masser af alternativer. Du booker billejen i Tontouta via hjemmesiden, pr. telefon direkte hos medarbejderteamet eller via vores app, og du kan afhente bilen på det ønskede tidspunkt. Bemærk blot, at din reservation tager udgangspunkt i den valgte bilkategori, da vi ikke kan love dig en specifik bilmodel ved forhåndsreservationer, da det helt kommer an på udbud og efterspørgsel på rejsedatoen. Glæd dig til en fantastisk bilrejse, der starter ved Sixt Biludlejning i Tontouta. Husk, at vi altid kan udvide din udlejningspakke, alt efter ønske.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice