Billeje i Sveio

 

Vejvisning til Sveio filial

Adresse

Leiteveien 14, 5550 Sveio, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00

Vores services ved Sveio

Velkommen til Sixt Sveio

Velkommen til Sixt Sveio

Opdag smukke Norge i dit eget tempo, når du lejer en førsteklasses udlejningsbil ved Sixt Biludlejning Sveio. Du finder kontoret lige nordøst for den lille by Sveio, og det naturskønne område byder på utallige oplevelser og attraktioner, som du kan opdage på bilrejsen. Tag eksempelvis den korte køretur op til Førde og den spændende blomster- og træskulpturspark Rex, eller kør sydpå til Djupadalen, hvor du kan vandre i smukke omgivelser op til Steinsfjeldet. Med Sixt-billeje ved afdelingen Sveio har du cirka 18 kilometer ned til den større by Haugesund, der er et besøg værd med sit Dokken friluftmuseum og det nationale monument Haraldshaugen. Når du bestemmer dig for et køretøj fra Sixt, kan du opleve alt dette og meget mere under opholdet.
Bilrejsen skræddersyes efter dine drømme med Sixt

Bilrejsen skræddersyes efter dine drømme med Sixt

Med Sixts enorme udvalg af premiumbiler, personlige service og 24 timers returneringsservice ved Sixtafdelingen Sveio gør vi vores bedste for at sætte dine behov og ønsker i fokus under bilrejsen. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, du må have om vores produkter eller seværdigheder i vidunderlige Norge, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige udlejningsbil eller ekstraudstyret til rejsen. Ved Sixt Biludlejning Sveio kan du bl.a. vælge imellem komfortable stationcars og økonomibiler, som alle er moderne og servicerede, og selvom vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, vil du komme bag rattet i et premium køretøj fra din valgte bilkategori. Tilpas desuden bestillingen med udstyr såsom autostole, tagstativ og GPS-navigation eller ekstra forsikringer, der giver dig ro i sindet på rejsen. Sixt-billeje ved kontoret Sveio fokuserer på dine behov, og vi gør vores ypperste for at forgylde din bilrejse med Sixt.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Sveio

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sveio.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sveio?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sveio?
Book nemt et langtidslejemål hos Sveio ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Spørgsmål og svar om lejemål hos Sveio

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Sveio?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Sveio

Vis mere