Billeje i Bodø

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Bodø filial

Adresse

Jordbruksveien 48-50, 8008 Bodø, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 16:30
Lør
09:00 - 15:00

Vores services ved Bodø

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Når du kommer til Norges Bodø med fly, båd (Hurtigruten) eller Nordlandsbanen fra Trondheim, kan du leje din Sixt udlejningsbil centralt i den lille charmerende havneby med de mange flotte hoteller og faciliteter. Det er et populært mødested i det nordatlantiske område med et stort konferencecenter. Her kan du som turist nyde alt fra lækker lokal gastronomi med altid friske fisk til bjergture, cafeer, udstillinger og endda et strandområde. Din Sixt udlejningsbil tager dig med overalt, hvor det sker, om det er rafting på rivende floder, cykelture, laksefiskeri, verdens stærkeste tidevand eller områderne for naturelskere. NORD Universitet finder du uden for byen. Du kan køre mod nord til Narvik, mod syd helt til Trondheim og mod øst til Jokkmokk i Sverige. Med billeje i Bodø giver vi dig et bredt udvalg af økonomibiler samt 4x4 og varevogne,tilpasset det lokale klima.
Sixt Biludlejning i Bodø

Sixt Biludlejning i Bodø

Det, som kendetegner Sixt udlejningsbiler, er det høje niveau, der giver dig en stor komfort under kørslen. Bilerne er ganske enkelt både moderne og i tiptop stand. Vi gør endvidere alt for, at du kommer frem til din lokale destination på tryg vis, når du vælger Sixts billeje i Bodø. Du lejer din bil online, over telefonen eller med vores app, der er yderst lettilgængelig. Husk, at du altid booker ud fra kategorier og først får tildelt modellen ved ankomsten. Hvis du har spørgsmål om stedet, din booking eller området, så står vi klar. Hent din udlejningsbil hos Sixt Biludlejning i Bodø.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Bodø
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bodø?
For at leje bil hos SIXT i Bodø skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bodø.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bodø?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,0
Baseret på 10 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Efter aflevering
(4,4)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bodø

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bodø?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bodø?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bodø

Vis mere