Billeje
Port Harcourt
Oversæt
Nigeria // Port Harcourt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Port Harcourt: Sixt biludlejning online booking

Sixt har mere end 100 års succes med at udleje moderne kvalitetsbiler og med Sixt som biludlejer, er du i trygge hænder. Udforsk Nigeria ved hjælp af Sixt Biludlejning i Port Harcourt. Få mest ud af dit ophold i dette vestafrikanske land med en lejet bil, som giver dig frihed og uafhængighed fra travle og forsinkede busser og toge. Port Harcourt er placeret i den sydøstlige del af Nigeria, ikke langt fra kysten og grænsen til Cameroun. Klik dig frem til bestillingsdelen her på hjemmesiden eller indtast nummeret til Sixts kundeservice, så du straks kan få bestilt såvel udlejningsbil som ekstraudstyr til din bilrejse i Nigeria.

 
 • Port Harcourt
  Aba Road
  234-084 Port Harcourt

  Ma. - Sø.07:00 - 18:00
  Helligdag07:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Port Harcourt

  Sixt Billeje
  Aba Road
  234-084 Port Harcourt

  Ma. - Sø.07:00 - 18:00
  Helligdag07:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Port Harcourt

Port Harcourt er en sofistikeret og kosmopolsk by, og som rejsende bør du leje en Sixtbil for at få et mere dybdegående kendskab til byen. Port Harcourt kan prale af nogle spændende turistattraktioner, herunder det interessante Rivers State Museum og Port Harcourt Cultural Center på Bonny Street. Shoppingentusiaster vil bestemt nyde et besøg på det åbne marked Mile One, hvor du bl.a. kan handle traditionelle afrikanske varer og håndværk til fremragende priser. Fra Sixt Biludlejning i Port Harcourt har du heller ikke langt til strand og natur. Sæt gerne kursen mod den populære Port Harcourt Tourist Beach, som er en hyggelig, menneskeskabt sandstrand i den gamle bydel. Naturelskere kan desuden lade billejen i Port Harcourt tage dem til Rivers State, som er et naturligt vidunderland af kyststrande og uberørte skove, der blot venter på at blive udforsket.

Sixt tager hånd om din bilrejse rundt i Nigeria

Kontakt Sixt i dag, hvis du står over for et ophold i Nigeria, hvor du gerne vil have adgang til en bil én eller flere dage, ja måske endda måneder. Sixt billeje i Port Harcourt giver dig mulighed for at vælge udfra et bredt udvalg af moderne køretøjer, som kan afhentes og returneres 24 timer i døgnet for din fulde komfort og fleksibilitet. Uanset om du leder efter en smart bybil til forretningsrejsen, et robust køretøj med firehjulstræk til vildmarkseventyret eller en minibus til det større selskab, finder du din prisvenlige bil hos Sixt Biludlejning i Port Harcourt. Sixtteamet hjælper dig med alle dine spørgsmål. Vi stræber efter, at dit ophold skal blive så behageligt som muligt. GPS, ubegrænset kilometertal, bagageløsninger, frit valg af kontor og lignende er blot endnu mere af, hvad vi tilbyder dig som kommende Sixtkunde.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice