Billeje i Port Harcourt

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Port Harcourt filial

Adresse

Aba Road, 234-084 Port Harcourt, Nigeria
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 18:00
Helligdage
07:00 - 18:00

Vores services ved Port Harcourt

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hvis du skal til Nigeria, kan du lette din rejse markant med en smart, bekvem og prisvenlig udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Port Harcourt. Byen Port Harcourt ligger i den sydlige del af landet ved Nigerdeltaet, og med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixtafdelingen bliver det ligetil at udforske den kosmopolitiske storby og regionen. Udover kvalitetshoteller og gode restauranter finder man mange seværdigheder i byen. Lad f.eks. gerne Sixt billeje i Port Harcourt føre dig til det åbne marked Mile One, hvis du leder efter traditionelt, afrikansk kunsthåndværk, eller nyd en dag på den dejlige, kunstige strand Port Harcourt i den gamle bydel. Andre muligheder er Rivers State Museum eller Port Harcourt Culture Centre. Hvad du vil foretage dig på rejsen i det sydlige Nigeria, er naturligvis helt op til dig, når du lejer en bil gennem Sixtkoncernen.
Start turen ved Sixt Biludlejning Port Harcourt

Start turen ved Sixt Biludlejning Port Harcourt

Med en Sixtbil bliver det simpelt at pendle mellem attraktionerne i dette fascinerende land. Vi tilbyder dig et hav af kvalitetsbiler, som alle kan lejes til en yderst konkurrencedygtig pris, ligesom Sixtteamet i Port Harcourt hellere end gerne hjælper dig med at vælge det ideelle køretøj for dig og dit rejseselskab. Det er op til dig, hvor længe du vil leje bilen fra Sixt Biludlejning Port Harcourt, og bestillingen kan både klares her på siden eller over telefonen, hvis du foretrækker at have styr på udlejningsbilen inden afrejsen. Sixt billeje i Port Harcourt bringer dig et skridt nærmere rejsen til det livlige Nigeria.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Port Harcourt
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Port Harcourt.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Port Harcourt?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Port Harcourt?
Book nemt et langtidslejemål hos Port Harcourt ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Port Harcourt

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Port Harcourt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Port Harcourt

    Vis mere