Billeje
Lagos
Oversæt
Nigeria // Lagos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lagos: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Lagos, når du skal udforske det enorme vestafrikanske land Nigeria. Lagos ligger i den sydvestlige del af Nigeria, og her venter der et nyt kapitel i dit spændende rejseeventyr. Tag på et vaskeægte oplevelsesridt i en af Sixts førsteklasses biler, som givetvis letter din rejse rundt i Lagos og omegn. Professionelle Sixt har udlejet biler siden 1912 og har i dag over 4000 kontorer på verdensplan. Det er lig med en stor erfaring, et stort globalt publikum, og vi fortsætter ufortrødent vores mere end 100årige historiefortælling, for man kan vel ikke få for meget Sixt. Bestil dit moderne køretøj i dag, og så er du klar til at opleve Nigeria.

 
 • Lagos International Lufthavn
  Ikeja 01
  . Lagos

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Lagos International Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ikeja 01
  . Lagos

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lagos

Lagos er en af Nigerias mest spændende byer, og denne farverige storby er fuld af kulturelle oplevelser. Når du lejer en bil i Lagos, bliver det så meget lettere at nå rundt til steder som Black Heritage Museum og Freedom Park Lagos, der bringer dig på en rejse tilbage i tiden, og det kan være berigende at få et større indblik i Nigerias historie, når man nu er turist. Sixt billeje i Lagos kan også føre dig til en række underholdningsfaciliteter, såsom Silverbird Cinemas og Nite Shift Coliseum, og hvis du leder efter dejlige naturoplevelser, kan et besøg ved Lekki Conservation Centre varmt anbefales. Med en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Lagos kan du nyde alt, hvad denne fascinerende by har at tilbyde, da intet vil være uden for rækkevidde. Sixtteamet glæder sig til at byde dig velkommen til Lagos.

Lagos opleves bedst i en komfortabel Sixtbil

Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt, bliver det nemt at udforske Nigerias største by Lagos. Sixt billeje i Lagos gør rejsen rundt i Nigerias hurtigst voksende by mere komfortabel. Måske skal vi hjælpe dig med en moderne og pålidelig Sixtbil på turen, såsom den ret praktiske 4x4. Eller er du mon mere til smarte økonomibiler og rummelige stationcars? Sixt Biludlejning i Lagos hjælper dig med at skræddersy bestillingen efter dine behov. Bestil f.eks. dækning af en ekstra chauffør under opholdet og en passende kaskobeskyttelse. Du kan desuden nyde GPS navigation, bestille en autostol til barnet, tilføje ubegrænset kilometertal for fuld frihed, og hvis du rejser med meget bagage, kan du bestille en tagboks. Du afhenter og returnerer køretøjet på det ønskede tidspunkt. Kontakt Sixt i dag, og så hjælper vi dig med at planlægge bilturen.

Tekst 7

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice