Billeje i Lagos International Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Lagos International Lufthavn filial

Adresse

Ikeja 01, Lagos, Nigeria
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 18:00
Helligdage
08:00 - 18:00

Vores services ved Lagos International Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad Sixt Biludlejning i Lagos Intairport (LOS) blive dit udgangspunkt for rejsen i livlige og interessante Nigeria. Når du lejer en Sixt bil i Lagos Intairport, starter du ud ved den vidunderlige kyst i det sydvestlige Nigeria. Her venter der smuk natur, dejlige strande og fascinerende kulturoplevelser. Din bilrejse med Sixt i Nigeria vil være en oplevelse, du ikke lige glemmer foreløbig.
Farverige markeder og hyggelige strandbarer

Farverige markeder og hyggelige strandbarer

Det er ikke alle og enhver, der kan prale af at have besøgt smukke Nigeria, men nu har du chancen med Sixt. Med billeje i Lagos Intairport begynder du rejsen i landets hovedstad, og herfra har du ikke langt til Nigerias bedste strande. Vend f.eks. snuden mod den dejlige og populære sandstrand Bar Beach, der byder på afslapning og strandbarer, eller kør til Lagos havn for at tage en båd ud til den mere fredfyldte strand Tarkwa Bay på en lille ø. I Lagos bør du ikke gå glip af et besøg ved et af byens farverige markeder, f.eks. Morocco I eller II, en tur til Lagos National Museum for at opleve afrikansk kunst eller en dag i landets største nationalpark Gashaka Gumpti med et fantastisk dyreliv. Lej din bil hos Sixt Biludlejning i Lagos Intairport.
Komfort og kvalitet på rejsen

Komfort og kvalitet på rejsen

Hos Sixt Biludlejning i Lagos Intairport kan du frit bestille den foretrukne udlejningsbil, der passer dit budget, smag og rejseplaner. Bestil bilen online eller ring til teamet, som hjælper dig gennem bookingprocessen. Vælg et førsteklasses køretøj, f.eks. en 4x4, økonomibil, stationcar eller varevogn, og bestil ekstraudstyr såsom GPS navigation. Vær blot opmærksom på, at Sixt kun kan garantere reservation for den valgte bilkategori og ikke for en specifik bilmodel, men alle Sixt udlejningsbilerne, er komfortable og af høj kvalitet. Kontakt os for at bestille billeje i Lagos Intairport.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Lagos International Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lagos International Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Lagos International Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lagos International Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Lagos International Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Lagos International Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Lagos International Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Lagos International Lufthavn

Vis mere