Billeje
Nigeria
Oversæt
Nigeria
Ændre personlige oplysninger

Billeje Nigeria: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Nigeria og nyd det livlige afrikanske land med dets mange sprog og kulturer. Sixt biludlejning i Nigeria er bl.a. centreret omkring hovedstaden Lagos, havnebyen Port Harcourt samt i og omkring Abuja, der ligger geografisk godt placeret. Med billeje i Nigeria kan du bl.a. forsyne dig med alt fra komfortable økonomibiler til en kategori som 4x4, der kan klare terrænet og klimaet i det yderst varierede landskab. Sixt Biludlejning bringer dig lige til døren hvor som helst og hvornår som helst. Book allerede i dag over nettet eller telefonen.

Sixt Biludlejning i Nigeria

Når du vælger en fjerntliggende destination som Nigeria, tænker du givetvis over, hvilke færdselsregler der gælder i landet, og her er medarbejderne hos Sixt meget behjælpelige med at sætte dig ind i de forskellige forhold. Groft skitseret kan man sige, at som et moderne samfund svarer færdselsreglerne i Nigeria meget til vores, men man tænker meget på miljøet og mennesker, hvorfor det f.eks. ikke er tilladt at benytte sig af et larmende køretøj i byerne. Ellers har Nigeria højrekørsel, hvorfor det skulle være enkelt for dig at tilpasse dig forholdene i lokalmiljøet. Er du i tvivl om det mindste vedrørende din billeje i Nigeria, så spørg os endelig til råds.

Rundt i Nigeria med Sixt

Når du har hentet udlejningsbilen på det ønskede kontor, er det blot med at sætte krydser. Hvad skal du mon nå at se på din rundtur? Nigeria har oplevet en voldsom udvikling fra at være koloni og stammesamfund til at blive et økonomisk og erhvervsmæssigt vækstcentrum med en tæt befolkning, men har også skullet kæmpe imod korruption, oprørsbevægelser og diverse sygdomme. I dag ankommer du imidlertid til et smukt og velorganiseret land, hvor mange spændende oplevelser venter på dig. Fra Port Harcourt til Lagos oplever du eksempelvis de tropiske strande, som du nærmest kun kan drømme om. Det gælder bl.a. Ibeno Beach og Iisac Boro Garden. Besøg også New Africa Shrine i Lagos med traditionel afrikansk dans og masser af musik. Både den kontinentale havn i Port Harcourt og det økonomiske vækstcentrum i Lagos minder dig, om hvor levende landet er. Kommer du derimod til Abuja Lufthavn eller kører mod nord i din udlejningsbil, får du serveret hele Afrika med dets kulturelle traditioner på et sølvfad. Bjerglandskaberne er eventyragtige, mens ørkenen viser sit sandede ansigt i Yankari eller Kainji National Park. Lej derfor din udlejningsbil gennem Sixt Biludlejning i Nigeria og kom på en fascinerende rejse ud i skønhed og historie fortællinger.

 

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice