Billeje
Tivat
Oversæt
Montenegro // Tivat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tivat: Sixt biludlejning online booking

Begynd bilrejsen i det sydlige Montenegro og lad Sixt Biludlejning i Tivat tage dig med på et vidunderligt eventyr. Sixts billeje i Tivat er bundet op på kerneværdier som høj kvalitet, komfort og favorable priser på din ferie eller forretningsrejse. Du vælger helt frit, hvilket af Sixtkontorerne i Tivat der passer dig bedst. Det er hér, at du afhenter udlejningsbilen, når du ankommer til Montenegro. Herefter kan du tænde motoren og lad GPS%u2019en styre dig mod dejlige strande, skøn natur og afslapning i Tivat og omegn. Glæd dig til din bilrejse gennem Sixt.

 
 • Tivat Lufthavn
  Airport Terminal
  85320 Tivat

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Tivat Bus Station
  Bonici 1
  85320 Tivat

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Tivat Porto Montenegro
  Obala BB-Porto Montenegro
  85320 Tivat

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Tivat Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport Terminal
  85320 Tivat

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Tivat Bus Station

  Sixt Billeje
  Bonici 1
  85320 Tivat

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Tivat Porto Montenegro

  Sixt Billeje
  Obala BB-Porto Montenegro
  85320 Tivat

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Tivat

Den smukke region Tivat ligger i den sydvestlige del af landet og kan prale af en række attraktioner for besøgende. Som kulturelsker vil man virkelig sætte pris på Tivat Cultural Center, der tilbyder en række forskellige kulturelle arrangementer, herunder poesiaftener, et fint kunstgalleri og et spændende museum. Benyt også din billeje i Tival til at besøge byens dejlige botaniske have, som er beliggende tæt på centrum. Når du har udforsket Tivat, kan du køre til nogle af de skønne maleriske landsbyer lidt længere væk. Styr bl.a. din bil fra Sixt Biludlejning i Tivat mod udkanten af byen, hvor du kan besøge landsbyen Donja Lastva, som er kendt for sine fantastiske kystudsigter og smukke solnedgange. Kontakt Sixt i dag for at leje en kvalitetsbil til din rejse i Tivat og omegn.

Premiumbiler og tilbehør til din rejse gennem Sixt

Du kan begynde ferien eller forretningsrejsen ved Sixt Biludlejning i Tivat. Hvis du flyver til Tivat, kan du afhente bilnøgler og lejekontrakt i byens lufthavn, eller hvis det passer dig bedre, kan du begynde rejsen i det centrale Tivat. Uanset størrelsen på dit rejseselskab eller hvilken type rejse du skal ud på, vil du snart opdage, at Sixts omfattende udvalg af kvalitetsbiler dækker dine behov. Nyd f.eks. en luksus sportsvogn, en praktisk 4x4 til eventyrene, en smart stationcar eller økonomibil til familien eller vennerne. Vær dog ekstra opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere en specifik bilmodel, men at du altid vil kunne nyde en førsteklasses bil fra din foretrukne bilkategori. Udover fremragende og prisvenlige biler tilbyder Sixt en række forskellige pakker, også for unge under 25 år. Hvis du er på udkig efter ekstraudstyr og diverse tjenester for at lette rejsen, kan du bl.a. sikre dig ubegrænset kilometertal, registrering af yderligere en chauffør, GPS navigation og meget andet nyttigt ved Sixt Biludlejning i Tivat.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice