Billeje
Torreon
Oversæt
Mexico // Torreon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Torreon: Sixt biludlejning online booking

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning, inden du begiver dig ud på eventyr i Torreón. Her finder du alt, hvad du har brug for til en fantastisk tur med masser af frihed og plads til spontanitet. Uanset om du rejser hertil for at nyde den gode, lokale mad eller for at dykke ned i Mexicos historie, har Torreón altid masser på hjerte, og du bliver helt sikkert glad for byen, hvor du nemt kan køre rundt til de forskellige attraktioner. Ring eller reservér via vores hjemmeside, så vi kan finde den rigtige løsning til opholdet i Mexico.

 
 • Torreón Lufthavn
  Antigua Carretera A San Pedro
  27016 Torreon

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Torreón Lufthavn

  Sixt Billeje
  Antigua Carretera A San Pedro
  27016 Torreon

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Torreón

Området omkring Torreón har været beboet siden år 10.000 f.Kr. Den nyere historie tager sin begyndelse i 1566, hvor byen blev grundlagt af de spanske missionærer. I løbet af de næste århundreder udviklede Torreón sig til en vigtig handelsby, og det er noget, man også mærker den dag i dag. Byen har en hyggelig atmosfære, hvor man snildt kan bruge sin tid på at udforske de lokale butikker og restauranter. Trænger du til lidt afveksling, anbefaler vi et besøg i Canal de la Perla. Dette gamle vandafledningssystem, der løber under den gamle bykerne, blev genopdaget i 2003 og er i dag åbent for offentligheden. Her har man mulighed for at gå tværs under den ældste del af byen under jorden. Kanalen anvendes derudover til kunstudstillinger og kulturelle events. Interesserer du dig for kunst, er det lokale Museo Arocena ligeledes et must. Museet har en flot samling, der spænder fra prækolonitid til nutidig kunst. Derudover rummer museet også en hel afdeling der udelukkende fokuserer på Mexicos og især Torreóns historie. Torreón er en hyggelig by, der belønner nysgerrige rejsende med masser af spændende oplevelser. Så book din billeje i Torreón hos Sixt!

God kvalitet og god service hos Sixt

Hos Sixt Biludlejning i Torreón kan du altid regne med både en god og imødekommende service og et godt udvalg af udlejningsbiler. Lej en bil ud fra kategorier som almindelige personbiler, stationcars, sportsvogne og cabrioleter samt terrængående 4x4. Uanset om du vil lære byen bedre at kende eller skal på landevejene for at besøge forretningspartnere, så står vi klar til at vejlede dig, både med hensyn til biltype og eventuelt ekstraudstyr. Tag kontakt til os allerede i dag, og så sørger vi for, at din billeje i Torreón bliver en positiv oplevelse samt et budgetvenligt og praktisk alternativ til den kollektive trafik.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice