Billeje i Torreón Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Torreón Lufthavn filial

Adresse

Antigua Carretera A San Pedro, 27016 Torreon, Mexico
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 21:00
Helligdage
07:00 - 21:00

Vores services ved Torreón Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Torreon Lufthavn (TRC), så du kan opleve den mexicanske by, Torreon, der byder på et herligt mix af industri og fascinerende seværdigheder, der taler til alle. Via Sixt Biludlejning i Torreon Lufthavn kan du leje udlejningsbilen, der giver dig frihed til at opleve Mexico på egen hånd. Måske bliver du i området, eller måske skal du på længere ture ud til Stillehavskysten eller Den Mexicanske Golf. Vores billeje i Torreon Lufthavn omfatter økonomibiler, stationcars og 4x4, og du vælger frit mellem disse bilkategorier. Bemærk blot, at det ikke er muligt at forhåndsreservere bestemt bilmodeller. Til gengæld er vi klar med flere former for ekstraudstyr, såsom GPS navigation.
Torreon, en af Mexicos yngste byer

Torreon, en af Mexicos yngste byer

Torreon Lufthavn omtales også som Francisco Sarabia International Airport, og du er ankommet til Coahuila, der ligger i det centrale Mexico. Med ankomsten til Torreon er du ankommet til en af Mexicos yngste byer, der imidlertid har været kendt vidt og bredt for sin industri, bl.a. inden for metaller og tekstilfabrikation. Du kan bl.a. få et kig på byens bomuldsmuseum, hvor du får en idé af, hvor meget industrien har betydet for området og ikke mindst Torreon. Du kan også dykke ned i kanalgangene ved Canal De la Perla eller Revolutionsmuseet, der giver dig en levende historiefortælling. Torreon kan også bryste sig af en meterhøj Kristusfigur, der minder en del om den i Rio, ligesom du kan tage turen til det digitale planetarium. Med billeje i Torreon Lufthavn er du klar til at opleve en af Mexicos fremtrædende destinationer.
Skal vi hjælpe dig med at bestille udlejningsbilen?

Skal vi hjælpe dig med at bestille udlejningsbilen?

Ønsker du at bestille en af vores udlejningsbiler, er du hjertelig velkommen til at kontakte os pr. telefon. Du kan også klare bestillingen på egen hånd over nettet.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Torreón Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Torreón Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Torreón Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Torreón Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Torreón Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs
Spørgsmål og svar om lejemål hos Torreón Lufthavn
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Torreón Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Torreón Lufthavn

    Vis mere