Billeje
San Luis Potosi
Oversæt
Mexico // San Luis Potosi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i San Luis Potosi: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i San Luis Potosi og tag på masser af køreture gennem det centrale Mexico. Ved Sixtafdelingen finder du et stort udbud af kvalitetsbiler til bilrejsen, og du booker nemt køretøjet, der er bedst egnet til den specifikke tur. En udlejningsbil i San Luis Potosi muliggør eksempelvis drømmen om at se de ønskede seværdigheder i dit helt eget tempo, og du kan stoppe ved lige netop dine interessepunkter. Nyd bl.a. San Luis Potosis mange spændende museer og flotte arkitektur samt de dejlige spisesteder omgivet af skøn stemning. Uanset hvad dine planer er for rejsen i Mexico, hjælper en komfortabel og moderne Sixtbil dig med at få mere ud af opholdet.

 
 • San Luis Potosí Lufthavn
  Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag06:50 - 24:00
  Book ved denne station

 • San Luis Potosi
  Alvaro Obregon 670
  78000 San Luis Potosi

  Ma. - Fr.08:00 - 14:00
   16:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • San Luis Potosí Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag06:50 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • San Luis Potosi

  Sixt Billeje
  Alvaro Obregon 670
  78000 San Luis Potosi

  Ma. - Fr.08:00 - 14:00
   16:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i San Luis Potosi

San Luis Potosi er en smuk by med klassisk kolonial arkitektur og en chik, eksklusiv stemning. I byen finder du en række museer, herunder Nationalmuseet for Masker og det historiske Viceregal Museum. Med billeje i San Luis Potosi når du hurtigt Centro Histórico, byens ældre kvarter, hvor du kan parkere bilen og gå en tur blandt de smukke gamle bygninger. I centrum er der også en overflod af barer og gode restauranter, som serverer lækre mexicanske retter. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i San Luis Potosi, har du desuden en perfekt base for at opleve resten af Mexico. Tag f.eks. til den vidunderlige østkyst og de imponerende strande ved Den Mexicanske Golf, der er lettilgængelige med din udlejningsbil i San Luis Potosi. Den fascinerende storby Mexico City og den dejlige by Monterrey er også et besøg værd, hvilket gør kontoret i San Luis Potosi til det oplagte udgangspunkt.

Mange års erfaring og høj kvalitet hos Sixt

Sixts historie går helt tilbage til 1912, og som internationalt biludlejningsfirma tilbyder vi dig alsidige bilmodeller til yderst favorable priser. Nyd det omfattende udvalg af kvalitetskøretøjer i den charmerende by San Luis Potosi og tag på opdagelse i den maleriske by. Alle behov er dækket ind ved biludlejningen i San Luis Potosi, så hvad enten du drømmer om en moderne økonomibil, en rap sportsvogn, en rummelig 4x4 eller en praktisk stationcar, finder du køretøjether hos os. Du kan naturligvis også nyde ubegrænset kilometertal, en passende kaskobeskyttelse eller dækning af flere førere under opholdet. Vælg det Sixtkontor, der passer dig bedst, og bestil din billeje i San Luis Potosi i dag, for med Sixt får du fuld valuta for pengene.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice