Billeje i San Luis Potosí Lufthavn

 

Vejvisning til San Luis Potosí Lufthavn filial

Adresse

Carretera a Matehuala Km 9.5, 78341 San Luis Potosi, Mexico
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:30
Helligdage
06:50 - 00:00

Vores services ved San Luis Potosí Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i San Luis Potosi Lufthavn (SLP), så du kan begive dig ud på et vaskeægte friluftseventyr i det mexicanske landskab omkring San Luis Potosi. Hvordan lyder udsigten til river rafting på vilde floder, hyggestunder på de mexicanske markeder og byvandringer i en bykerne, der er klassificeret som verdensarv? Vil du nå det hele, skal du blot vælge billeje i San Luis Potosi Lufthavn. Her består sortimentet af økonomibiler og stationcars, og du vælger frit mellem kategorierne ud fra dine behov. Husk, at du også kan vælge mellem ekstraudstyr som GPS navigation samt autostole, ligesom vi er klar med flere forskelligartede services, der optimerer dine køreture i Sixt bilen.
Du falder pladask for San Luis Potosi

Du falder pladask for San Luis Potosi

San Luis Potosi Lufthavn ligger centralt i Mexico, og du ankommer ikke alene til en malerisk by, men også et område, der er præget af den koloniale forhistorie. Tilbage i det 16. århundrede var byen yderst fremstående grundet forekomsterne af sølv og guld. Med billeje i San Luis Potosi kan du køre gennem et område, der både byder på bjerge, ørkenområder samt frodig regnskov. Nyd f.eks. river rafting i Huasteca Potosina, El Meco vandfaldet, eller måske er du mere til rapelling ved Sotano de las Golodrinas? Du kan også nyde en stund på Maskemuseet samt bykernen, der bliver lyst op ved aftenstide.
Kør rundt i Mexico med Sixt

Kør rundt i Mexico med Sixt

Via Sixt Biludlejning i San Luis Potosi Lufthavn har du alle muligheder for at køre rundt til andre mexicanske destinationer, ligesom du bare kan nyde alle San Luis Potosis herligheder. Uanset hvad du vælger, tager vi gerne med på rejsen. Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller mangler en ruteanvisning fra lufthavnen. Vi værdsætter den gode kundeservice.
Show more

Godt at vide når du lejer hos San Luis Potosí Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i San Luis Potosí Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i San Luis Potosí Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i San Luis Potosí Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos San Luis Potosí Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 2 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos San Luis Potosí Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i San Luis Potosí Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to San Luis Potosí Lufthavn

Vis mere